Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Site check

Anoniem
Jursch
6 antwoorden
 • Kheb een site gemaakt in Frontpage 2004

  Nou is mn vraag wat vinden jullie ervan??

  hhtp://www.viaviadiscowebsite.tk

  of als ie het weer eens niet doet :evil:
  http://home.deds.nl/~vvdisco

  Hou er ff rekening mee dat ik geen prof ben :lol:
 • [size=9:4580183739]Welkom op onze site!!!

  We hebben een compleet nieuwe site!!!

  Veel plezier op onze site[/size:4580183739]

  Geen tekstschrijver van beroep begrijp ik? :P  Zonder teveel cynisch te willen zijn, de naam van dit forum is Webdesign. Ik vind niet dat er bij jouw site sprake is van [b:4580183739]design[/b:4580183739]. De code is een rommeltje en de inhoud veel te persoonlijk om voor een ander interessant te zijn.

  Dan sluiten we af met het geijkte: leer HTML + CSS.
 • op zich niet slecht voor een beginner, alleen dat vak, wrom he je daarvoor gekoze, mag groter. En wat meer opmaak (lettertype)
 • [b:5b15ad2ecc][knip door teacher; zoiets wil ik hier niet hebben][/b:5b15ad2ecc]
 • Hm… ik dacht toch echt dat ik gisteren een heel verhaal had geschreven, blijkbaar verkeerd gegaan.
  [b:d303b68a98][edit door teacher; ah, dat was mijn schuld. Ik was posts van reest aan het weggooien en nam, per ongeluk, die van jou mee. sorry daarvoor][/b:d303b68a98]
  IIG kort samengevat, zorg dat je site functioneler wordt, op de beginpagina moet duidelijk zijn waar je site over gaat, wat je ermee wil. Wat IJsqueen al zei, wat er nu op staat (behalve welkom) kan er allemaal af: veel plezier etc, de resolutie ook (gaat niemand wat mee doen). De tabellen zijn veel te smal, ik moet onnodig scrollen bij funstuff. Hier kan btw de 3x [i:d303b68a98](klik met de rechtermuisknop hier op en klik dan op doel opslaan als…)[/i:d303b68a98] weg. Bij wanneer staan 4 regels waar ik nix mee kan.

  Kijk nog s goed naar je site, zorg dat het aantrekkelijker wordt, foto's en meer in de stijl van je doel (disco) misschien. Je snapt me denk ik wel.
 • Dag superspinnie,

  Puike site. Probeer eens te werken met tabellen en Style sheets. Dat scheelt je een hoop werk om iedere nieuwe sectie hetzelfde te maken als de anderen.

  Ik raad je ook aan om eens met Macromedia Dreamweaver te werken aangezien dat prettiger werkt alhoewel dat natuurlijk een mening is. Als je van plan bent een echte site op te zetten kan je natuurlijk ook een goed HTML boek kopen. Je kan een basiscursusboek kopen voor zo'n 20-30 euro.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.