Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

site check

Anoniem
Mrs.Birdlover
12 antwoorden
 • Kheb eindelijk weer eens een site gemaakt (dik drie jaar niet meer gedaan) alles viel dus een beetje tegen om weer op gang te komen maar hij is nu, zeker qua opmaak, af.

  www.btracing.nl/badboys

  Al het commentaar is welkom, dus ga je gang.

  Rainmaker

  Ps. Ik weet dat jullie er niet van houden, maar kheb wel frames gebruikt :P
 • eh….waar gaat deze site eigenlijk over?
  Wie of wat zijn de Bad Boys?
  Moet ik als lid van je site een favoriet wapen opgeven?
  Zo ja waarom? Wat is het doel daarvan? Elkaar virtueel neerschieten of zo? Wat moet ik nou met een wapen?
  Ik kan er geen touw aan vastknopen.
  Sorry, maar ik kan er niks mee.
 • sorry das idd wel handige om te zeggen. Bad Boys is een clan die Call of Duty en Medal of Honour speelt. Voor de doelgroep is dit wel bekent maar tis idd wel slim om er nog bij te zetten bedankt
 • Hey Mrs.Birdlover maak je niet druk. Het gaat wss om een spel dat online in teamverband wordt gespeeld. Al kan ik uit de weinig informatie die er opstaat niet opmaken om welk spel het gaat. (ik denk Call of Duty aan de plaatjes te zien)
 • Maar weer even on-topic, het gaat om de site, wat vinden jullie daarvan?? zitten er grove fouten?? is het op 800*600 goed te lezen?? Is de opmaak niet goed?? zitten er fouten is het css script??
 • [quote:386bdf1cdf]Hey Mrs.Birdlover maak je niet druk.[/quote:386bdf1cdf]
  Relax, Stierenoog.
  Mrs. Birdlover maakt zich zelden druk.
  Helaas ben ik niet op de hoogte van de diversiteit aan schietspellen op de computer. Call of Duty….sorry, nooit van gehoord. Komt waarschijnlijk doordat er in mijn jonge jaren nauwelijks computers laat staan computerspelletjes waren. In plaats van PacMan te spelen, zat ik rustig tussen de middag in een eikenboom mijn boterhammen op te eten.
  Nu on-topic:
  Het gaat er om dat een bezoeker van een website altijd moet kunnen lezen waar een website over gaat. Voor jullie is dat klaarblijkelijk gesneden koek, maar dat geldt beslist niet voor iedereen. Als er een uitleg bij gestaan had, was het meteen duidelijk geweest.

  Wat het uiterlijk van de site betreft: past zeker bij de doelgroep en bij de aard van de site.
  Wel zou ik de marge voor de tekst links en rechts iets breder maken, dat leest prettiger, en het staat mooier.
  Onder "wars" en "news" staat de tekst niet helemaal goed gecentreerd.
  Het plaatje aan de onderkant staat teveel naar rechts in verhouding met het logo. Ik zou het symmetrisch houden. Tevens is het afgesneden hoekje van het onderste plaatje niet helemaal mooi vlak.
  Voor de tekst in het onderste plaatje, zou ik een griezeliger lettertype kiezen en de tekst glanzend en bloedrood maken. Een en ander uiteraard om de spanning vooraf wat te verhogen!

  Succes!
 • In Opera zie ik niks. Alleen dit:

  =|BB|= Bad Boys Clansite | Welkom op www.bad-boys.tk |

  :-? :-?
 • Hey Mrs.Birdlover ik ben het helemaal met je eens, ik ken die "clan" verder ook niet en vond het ook wel vaag in het begin. Ik wist ook niet waar het over ging, dat het over Call of Duty en Medal of Honor gaat weet ik omdat ik een groot fan van deze spellen ben en metteen de plaatjes herkende. Verder heb ik niks met de "Bad boys" te maken hor.

  on-topic:
  Je site is een beetje leeg, en wordt idd in mozilla en opera minder "mooi" weergegeven dan in IE, dat is jammer…….. verder wel redelijk……
 • Ok,

  * Links in de tekst zijn niet als zodanig herkenbaar. Jammer.

  * Menubar is wel aardig, maar het BB teken linksboven is van te slechte grafische kwaliteit.

  * Hetzelfde geldt voor de witte tekst in de onderbalk. Had een leuk lettertype gekozen (http://www.dafont.com) en een andere kleur. Het linkerbovenhoekje van die balk is ook lelijk. (Oh ja,
 • Effetjes voor mij alles op een rijtje, het volgende moet dus nog gebeuren:

  - logo moet verbeterd worden
  - Afbeelding onderkant moet worden verbeterd, inclusief te tekst
  - de linker en rechtermarge moeten worden vergroot


  voor de rest, met de problemen van Opera ben ik bekent maar ik zou niet weten hoe ik dit zou moeten oplossen. Waarschijnlijk moet ik me nog wat verder verdiepen in css zodat ik met layers kan gaan werken (kheb het geprobeerd maar kheb er nooit goede sites voor gevonden met uitleg :S)

  Birdlover: hoe bedoel je dat de tekst niet goed staat gecentreerd???

  IJsqeen van dat font-family ben ik bekent dat dat niet goed is, maar ik wil als eerste lettertype Broadway maar aangezien deze niet echt standaard is heb ik die andere als reserve neergezet. Ik heb ook al een topic lopen hoe ik Broadway kan inladen op een computer dan zou dat Rockwell zowieso wegkunnen. En hoe bedoel je links in de tekst zijn niet als zodanig herkenbaar. Ik heb juist veel moeite gedaan om de links gewoon als tekst te hebben. Mijn links staan namelijk altijd apart van de tekst. Hoe zou ik het dan moeten doen. Onderstreept vind ik niet mooi??

  Maar iedereen bedank iig voor het commentaar ik ga er gelijk mee aan de slag.
 • [img:f0bf4e498c]http://www.avanhoorn24.freeler.nl/voorbeeld.jpg[/img:f0bf4e498c]

  Als het goed is, zie je dat de beginletters van dit stukje tekst niet recht onder elkaar staan.
 • Dit klopt helemaa, De tekst is namelijk gecentreerd, en als je goed kijkt zijn de twee stukjes niet even lang. Dit komt ook oa dat het nog steeds niet het goede`lettertype is. Maar wat je dus zei is geen fout maar expres gedaan ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.