Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Pagina van website beveiligen

Anoniem
.:ToBee:.
3 antwoorden
  • Ben vandaag met flash begonnen en heb daarom de volgende vraag. Omdat ik op mijn site http://www.arubariba.tk of http://home.hccnet.nl/l.g.ike een live webcam ga aanbrengen (zie andere post in dit forum) zou ik deze pagina van de site willen beveiligen zodat alleen geautoriseerde mensen hierop kunnen inloggen , zoals familie en vrienden. Nu heb ik gelezen dat dat kan via flash o.i.d. Heb inmiddels een zoekactie op de site http://www.flashfocus.nl bij faq) uitgevoerd en kwam bij de faq onder punt 20 deze tip tegen. http://www.flashfocus.nl/ShowDetail.asp?NewsId=4954
    Heb de 4 bestanden (login.fla+login.php+login.html+login.swf) inmiddels uitgepakt. Wat moet ik precies met deze bestanden doen om er voor te zorgen dat alleen de mensen waar ik het ww aan geef kunnen inloggen op deze specifieke pagina van de hele site? Dus waar moeten welke bestanden staan, zowel op de server als welke bestanden moeten waar neergezet worden op de pagina?
    Bedankt alvast voor het meedenken.
  • Het bestand dat je hebt gedownload vereist een combinatie van PHP met Flash, iets wat je bij HCCnet niet zult kunnen krijgen. Helaas zal je dus een andere oplossing moeten zoeken.

    - Bas
  • Jammer, ziet er goed uit en is functioneel. Maar heeft iemand een alternatief?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.