Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Flash menu bewerken zonder bronbestanden

Anoniem
JFace XL
2 antwoorden
  • Mijn vraag is simpel: ik wil een flash-menu (als .swf opgeslagen), dat een vriend voor mij een aantal maanden geleden in elkaar heeft geknutseld, bewerken. De bewerking is simpel: twee knoppen een andere functie en kop geven. Nou heb ik nog nooit met flash gewerkt, dus een nieuwe maken kan ik niet. Ik heb zowel Flash MX pro als Swish, maar bij beide programma's lukt het me niet om hem netjes te importeren en te bewerken. Swish maakt er een filmpje van (en verwijdert de effecten van de knoppen, maar dat kan ik zelf denk ik wel oplossen): die laat alle knoppen om de beurt oplichten en Flash MX die importeert m (op het gezicht) probleemloos, maar bij het exporteren blijkt dat de knoppen totaal niet meer kloppen en hij er ook een filmpje van maakt.

    De vraag luidt dus: hoe edit ik een menu makkelijk en simpel, liefst in Swish (flash Mx is wel heel irritant programma)

    Bedankt, Chunky

    PS: als je zelf wilt kijken wat ik wil bewerken: home.deds.nl/~aa/gui/menu.swf (voor een nieuwe maken staan er evt wel voldoende bronbestanden in de map, maar dat kan ik dus nie…)
  • Dat gaat je niet lukken. Je kan wel alle scripts, plaatjes en sounds uit een swf wrikken, maar de structuur (wat jij dus nodig hebt) niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.