Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[site check] amateur - na de verbeteringen....

Anoniem
Phrea
7 antwoorden
 • Een tijdje terug vroeg ik om een gedegen site check. Van het commentaar heb ik al het nuttige verwerkt. Alleen gebruik ik nog geen <span> en <li> tags, dit zal zo snel mogelijk verbeterd worden. Kijk hier maar even doorheen :wink:

  Toch wil ik graag vast weten wat nu de mening is van jullie! :roll:


  http://home.wanadoo.nl/wout.vansorge/


  Ik ben benieuwd  :o mr.Eddie :o
 • [code:1:88d3334dc8]<h1 class="navigatie">Site</h1>
  <a class="navigatie" href="site/intro.htm" target="content">Intro </a><br>[/code:1:88d3334dc8]

  Lijkt me niet echt handig om een h1 en a dezelfde classenaam te geven. Het werkt wel, maar echt handig in het onderhoud is het niet.
 • Als je de links selecteert krijg je boven en onder een lijn. Maar deze loopt bij de meeste stukken door over 2 lijnen. Erg verwarrend.

  Ook zou ik de nav iets breder maken waardoor het gewoon op 1 lijn past!

  BTW: nog wat je achtergrond kan je volgens mij ook veel kleiner doen dan de hele middelste kolom!

  mzzl 8)
 • [quote:c40d2e7346="Johnny321"]Lijkt me niet echt handig om een h1 en a dezelfde classenaam te geven. Het werkt wel, maar echt handig in het onderhoud is het niet.[/quote:c40d2e7346][ot]h1.navigatie, a.navigatie[/ot]
 • Toch vindt ik het niet echt mooi zo'n blauw blok omgeven door zwart, het is veel leuker om dat blauw ook voor de rest te gebruiken! Misschien kun je met die foto's bovenaan nog wat leuks doen, dat ze overlopen of die aan de uiteinden afronden of whatever.
 • [quote:a5710f6cb6="termin8or"][quote:a5710f6cb6="Johnny321"]Lijkt me niet echt handig om een h1 en a dezelfde classenaam te geven. Het werkt wel, maar echt handig in het onderhoud is het niet.[/quote:a5710f6cb6][ot]h1.navigatie, a.navigatie[/ot][/quote:a5710f6cb6]'k Weet dat het zo kan, maar het lijkt mij zoals gezegd niet handig. Een naam als 'navigatie_titel' en 'navigatie_link' is handiger voor jezelf en een buitenstaander die eventueel je opomaak wil kopieren.
 • [u:87e531602e]OVER DE .NAVIGATIE[/u:87e531602e]
  Ik ben het deels met jullie eens, maar laat ik het deel waarom ik het oneens ben met jullie toelichten:

  1.Ik weet nu duidelijk welke onderdelen (de .navigatie) er in het navigatiedeel staan. Dit is een deel van de website, dus het is makkelijk dat ze dezelfde naam hebben, waarom zou je wat anders gebruiken??? (het werkt prima immers)

  2. argumenten als: lastig als iemand je opmaak wilt kopieren… "is dat een reden dan? :lol:

  3.Het maakt voor het uiterlijk niks uit, en het is overzichtelijk voor mij zo

  conclusie–> waarom zou ik dat doen??  [u:87e531602e]OVER DE OPMAAK[/u:87e531602e]

  1.plaatjes mooi laten overlopen vind ik inderdaad een goed idee

  2.De kleuren waren eerst rood-wit, nu blauwzwart. Eerst was het niet mannelijk genoeg :o , nu is het weer wat somber… iemand nog een goed kleurenvoorstel??


  Kiddo

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.