Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Kunnen jullie mijn website be-oordelen

Anoniem
boelieboelie
9 antwoorden
 • Hallo ik ben momenteel bezig met een website voor de clan waar ik inzit en wou jullie graag vragen om er effe een kijkje te nemen (ik heb gehoord dat dat hier kon) en mij te zeggen wat jullie er van vinden.
  Ik heb geprobeerd me aan de css standaarden te houden maar dat zien jullie van zelf wel. Ik beschik zelf niet over een een domein dus ik hoop dat lycos hem niet te erg heeft verkracht.

  Hier komt de link: http://members.lycos.nl/gafmpenalty/

  Nou kijk aub en ik hoor het vanzelf wel.
 • [quote:9103a5defc="Penalty"] ik hoop dat lycos hem niet te erg heeft verkracht.[/quote:9103a5defc] Anders zijn het de Google-ads wel.

  Zo op het eerste oog ziet het er kaal uit (maar dat komt zeker door het ontbreken van tekst) en lijkt het me beter als je wat met die plaatjes gaat doen, ipv 'naast elkaar'.
 • met dat het er nog leeg uit ziet heb je gelijk ik ben nu eerst bezig met de lay out.

  maar wat bedoel je met[quote:497f9cc825]lijkt het me beter als je wat met die plaatjes gaat doen, ipv 'naast elkaar'[/quote:497f9cc825]die snap ik niet helemaal……..
 • Je hebt de plaatjes naast elkaar geplakt en er tekst overheen gezet, misschien kan je iets meer hiermee doen zodat het een geheel lijkt oid.
 • Gewoon een fade-over bedoel je dus.. ?
 • Ik vraag me af of het er goed uitziet.

  Anyway, misschien is het handig eerst is wat te schetsen en daarna pas te gaan "ontwerpen"?
 • Ik heb even naar de code zitten kijken maar, het lijkt me handig als je, je de hele website vastlegt in een onzichtbare tabel, daarmee ziet de website er in bijna alle browsers het zelfde eruit.

  Uit ervaring weet ik dat mensen die Netscape gebruiken problemen hebben met css positions. Ik heb dat probleem ook gehad, plaatjes stonden op elkaar en text liep door elkaar.
 • Uit ervaring weet ik dat je bovenstaande reactie kunt negeren.
 • [quote:c8e236b394="lkruysse"]Ik heb even naar de code zitten kijken maar, het lijkt me handig als je, je de hele website vastlegt in een onzichtbare tabel, daarmee ziet de website er in bijna alle browsers het zelfde eruit.[/quote:c8e236b394]

  erm waarom zou ik dat doen???

  [quote:c8e236b394="lkruysse"]Uit ervaring weet ik dat mensen die Netscape gebruiken problemen hebben met css positions. Ik heb dat probleem ook gehad, plaatjes stonden op elkaar en text liep door elkaar[/quote:c8e236b394]

  wat zou ik dan moeten doen de css includen???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.