Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[SiteCheck] www.sss18.nl

Anoniem
Mrs.Birdlover
4 antwoorden
 • Wat vinden we ervan?

  http://www.sss18.nl/

  voetbal verenining van ons dorp
 • Ik zou de text "Beste resolutie voor deze site is 1024*768" maar veranderen in "Beste resolutie voor deze site van af 1024*768" , op 800*600 mis je de helft , misschien toch maar de scrollbars aan zetten voor de arme sloebers die maar een resolutie van 800*600 of lager hebben.
  Verder ziet het er wel goed uit.
  Grts . Wim …
 • Zowieso niet vermelden 'voor welke resolutie deze site het beste is', hij hoort voor alle resoluties te werken.
  Daarnaast is een voetballend gifje niet mooi en het menu wat onduidelijk – ik wil vanaf elke pagina naar elke andere pagina kunnen gaan, en alleen door een tijdje de site te bekijken kom je erachter dat je eerst weer naar Home moet om bij de andere hoofdonderdelen te komen.
 • Het menu doet me wat ouderwets aan. Verder veel bewegende (en daarmee afleidendende/irritatie veroorzakende) items: animated gif's, marquee.

  Op een eerste pagina van een site verwacht ik wat algemene info. Nu staan er zaken die ik bijvoorbeeld onder een knop 'contact' zou verwachten.

  De schaduwen bij de fotootjes zijn wel heel erg fors. De kwaliteit van de fotootjes kan beter. Ik vind het een leuk idee dat er één foto is die telkens verandert, maar de uitwerking kan beter.

  De header vindt ik nogal saai.

  Op de code valt ook het één en ander aan te merken. Probeer eens je opmaak consequent met CSS te doen, in plaats van bijvoorbeeld allerlei <font> tags te gebruiken. En code zoals dit
  [code:1:592af66624]
  <em><strong>
  <marquee>
  </marquee>
  </strong>
  <marquee>
  </marquee>
  </em>
  [/code:1:592af66624]

  staat ook niet erg sterk…

  Kortom een hoop werk aan de winkel!

  Succes ermee!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.