Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[SiteCheck] www.q-maxor.com

Anoniem
M@XXER
4 antwoorden
 • www.q-maxor.com

  Een site die ik heb laten maken. Ik wou graag weten wat jullie ervan vinden en wat er nog aangepast kan/moet worden. Zelf vind ik de banner bovenaan nog een beetje leeg, maar moet nog iemand vinden die een beetje mooie banner kan maken.
 • Het engels verbeteren. En ik vind hem inderdaad een beetje saai… De pagina home en links zijn niet hetzelfde uitgelijnd.. dat is een beetje irritant (het scherm lijkt een stukje naar links te verspringen.)
 • Idd saai, dit is een uitgemolken template [als ik dat mag zeggen], nix nieuws onder de zon.
  Tekst redelijk tot ernstig slecht leesbaar.
  Verder valt er niet veel te zeggen… Als je dit hebt 'laten maken' door een zgn 'pro' mag ik hopen dat hij beloond is met een kratje bier oid, geen geld.
 • Bekeken met mozilla 1.6, win2k, 1280x1024

  Navigatie is wel duidelijk zo.

  Een paar kritiekpunten:
  Lettergrootte (of eerder 'letterkleinte' :P) dat wordt nogal turen op het scherm, vooral omdat het lichtgrijze(?) letters zijn, op een donkergrijze achtergrond.

  Als ik de site bekijk wordt de ondekant abrupt afgekapt, wanneer deze niet meer aansluit op de onderkant van het browserscherm.

  Forum heeft een afwijkende opset/kleurstelling

  Het engels moet je echt verbeteren, voorals als je site ook bedoeld is voor buitenlandse bezoekers. Als ik het zo lees, lijkt het wel als of je een nederlandse tekst hebt genomen, en zo letterlijk mogelijk hebt vertaald. Dit is merkbaar in de woordkeuze en -volgorde :)
  Om maar een paar voorbeelden te noemen:
  '… the designer beyond the demo's …' daar staat dus iets van… 'de ontwerper aan de andere kant van de demo's' …. :P
  '… offcourse…' ik denk dat je 'ofcourse' bedoelt, met een f ipv twee. 'offcourse' is meer 'je gaat van de (ren-/golf-/race-)baan af' :)

  Voor de rest vind ik je site er wel netjes uitzien.

  Veel succes bij eventuele aanpassingen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.