Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

pop-up schermen in dreamweaver

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik ben bezig om in dreamweaver doormiddel van Behaviors pop-up schermen te maken. Ik wil dat er op een JPG geklikt wordt en dat er dan een pop-up scherm wordt geopend. Inmiddels is mij dat gelukt. Bij het klikken op het plaatje wordt er een pop-up scherm geopend met de juiste informatie, alleen wordt deze pagina ook geladen op de pagina met het plaatje. En dat is dus niet de bedoeling, enig idee?

  groeten,


  daniel bolt
 • [quote:df37a28e6d="danielbolt"]Ik ben bezig om in dreamweaver doormiddel van Behaviors pop-up schermen te maken. Ik wil dat er op een JPG geklikt wordt en dat er dan een pop-up scherm wordt geopend. Inmiddels is mij dat gelukt. Bij het klikken op het plaatje wordt er een pop-up scherm geopend met de juiste informatie, alleen wordt deze pagina ook geladen op de pagina met het plaatje. En dat is dus niet de bedoeling, enig idee?
  [/quote:df37a28e6d]
  Heb je een voorbeeld van de (relevante) code? Dat praat wat makkelijker.
 • Eerst een zgn 'Null" link maken dus in de property inspector bij link een # typen en enter geven, dan pas de behavior toevoegen
  (als de pagina langer wordt dan je scherm kun je beter 'javascript' ipv # typen omdat # geintepreteerd wordt al ankerpunt en je weer naar boven stuurt)
 • Bedankt voor jullie reacties, het is me gelukt doormiddel van de ractie van .:ToBee:.

  bedankt,

  daniel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.