Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[Sitecheck] www.leoxx.com

Anoniem
.:ToBee:.
12 antwoorden
 • www.leoxx.com

  Weet dat er een aantal fouten in staan, maar nog niet hoe ik die netjes kan oplossen.

  De CSS schijnt goedgekeurd te zijn.

  De pagina's 'CD-Boxen' en 'Referenties' zijn nog in onderhoud.

  Hit me.
 • [quote:86952c8dfc="Ederveen"]www.leoxx.com
  De CSS schijnt goedgekeurd te zijn.[/quote:86952c8dfc]
  Al gebruik je wel frames.

  Verder vind ik het er echt fantastisch uitzien! Kleuren zijn mooi gebruikt. Wat ik erg mooi vind is het 'sub-menu' bij bv. Tapijt, dat je een deel van de foto ziet.

  Ook de moeglijkheid tot muziek, die niet automatisch aangaat is helemaal fantastisch.

  Keep up!
 • [quote:60ead1cd46="MichielPH"]
  Al gebruik je wel frames.[/quote:60ead1cd46]Dat was een bewuste keuze i.v.m. de opbouw.

  [quote:60ead1cd46="MichielPH"]Keep up![/quote:60ead1cd46]
  Thanks!

  Ben nog met een aantal zaken bezig…
 • Ik denk dat je deze site juist het best zou kunnen maken met css. Je had dan sowieso niet die plaatjes hoeven uit te knippen.

  Maar ik moet zeggen, 't ziet er heel mooi uit. Ik vind het jammer dat de bovenste linkjes niet zo'n leuk effect hebben :)
 • ik zie zou gauw niets om te zeuren :)

  alleen….. op hogere resoluties wordt je content venster wel erg klein.
 • Ja Mooi
  (grappig een flashy site op z'n html's)
  Toch 1 klein dingetje:
  De kleurblokjes onderaan zijn ERRUG fel, mooi maar fel. Tapijt heeft toch meestal een wat doffere straling qua kleurintensiteit. Zou misschien een graadje minder helder mogen.
  En;
  De tekst rechtsOnder is wel een beetje "wollig" de zin is te lang en iets te gecompliceerd. "…mogelijkheden om de beleving van…. te creëren waardoor … bereikt wordt……ermee… heeft." loopt niet zo lekker.
 • Ik vind hem ontztettend, maar dan ook ontzettend mooi!
  Mijn complimenten!!
  (Die felle kleuren van de blokjes vind ik juist lekker: het oogt enorm fris en fleurig).
  Niks aan veranderen!!!!
  :P
 • Code technisch is het allemaal in orde en mooi is het zeker wel, maar ook erg onrustig. De navigatie staat op 3 verschillende plekken. Ook zit ik wel veel te zoeken, bijvoorbeeld naar het contactadres. De vormgeving wordt bij alle bovenste links opeens wel weer erg sober vergeleken met de rest. Nog wat puntjes..

  Bij bestel informatie wil ik toch wel kunnen bestellen (als bedrijf) of in ieder geval een lijst van adressen zien of een zoekmogelijkheid.

  Bij technische informatie weet ik niet helemaal wat ik moet verwachten bij een tapijtenhandel, maar er zit een soort contactformulier onder die eigenlijk te moeilijk in elkaar zit (toevoegen met plus, verwijderen met min).

  Referenties vind ik dan weer niet naast de verschillende soorten tapijten horen, maar bovenin.

  Verder is zo'n radio in mijn ogen nogal overbodig, leuk hoor, maar wel nutteloos.

  Ik krijg het gevoel dat je vooral hebt willen laten zien wat je allemaal kan, maar minder hebt gekeken naar wat nodig is voor de klant of de eindgebruiker.

  Dit allemaal om even wat tegenwicht te bieden aan de, zeker verdiende, complimenten!

  Nog even een vraagje.. waar staat <csscriptdict> voor in je script?

  [size=9:5fceb6ea8e](Ik vind het trouwens ook wel een site om in flash te maken)[/size:5fceb6ea8e]
 • [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]Code technisch is het allemaal in orde en mooi is het zeker wel, maar ook erg onrustig. De navigatie staat op 3 verschillende plekken. Ook zit ik wel veel te zoeken, bijvoorbeeld naar het contactadres. De vormgeving wordt bij alle bovenste links opeens wel weer erg sober vergeleken met de rest. Nog wat puntjes..[/quote:cb1c40b774]
  Ook dit is bewust gedaan omdat het accent [wat de klant wil weten] bij de producten ligt…
  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  Bij bestel informatie wil ik toch wel kunnen bestellen (als bedrijf) of in ieder geval een lijst van adressen zien of een zoekmogelijkheid.[/quote:cb1c40b774]
  FYI: LEOXX is [b:cb1c40b774]leverancier[/b:cb1c40b774] van projecttapijt [zie stukje 'Over LEOXX'] wat wordt uitgekozen door [b:cb1c40b774]architecten[/b:cb1c40b774] [vandaar design/kleuren i.p.v. functionaleit] en uiteindelijk gekocht door stoffeerbedrijven [die het uiteindelijk leggen]

  M.a.w. : Er kan niet zomaar wat besteld worden; dit gebeurt in deze bracnhe schriftelijk en vaak in sales-cycles van meerdere maanden, het betreft dan ook vaak projecten van > 5.000 m2.

  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  Bij technische informatie weet ik niet helemaal wat ik moet verwachten bij een tapijtenhandel, maar er zit een soort contactformulier onder die eigenlijk te moeilijk in elkaar zit (toevoegen met plus, verwijderen met min).[/quote:cb1c40b774]LEOXX is dus geen '[i:cb1c40b774]tapijtenhandel[/i:cb1c40b774]'. Vanwege concurrentie ['Vorsprung durch Technik'] krijgt niet iedereen zomaar de technische gegevens.
  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  Referenties vind ik dan weer niet naast de verschillende soorten tapijten horen, maar bovenin.[/quote:cb1c40b774] Omdat referenties dusdanig belangrijk zijn is er voor gekozen om deze onderin te plaatsen [kwestie van verschil in mening/inzicht?]. Vervolgstap is dat in de linkerblokjes 8 [wisselende] referentieprojecten komen te staan waarbij wordt doorgelinkt naar fotoseries.
  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  Verder is zo'n radio in mijn ogen nogal overbodig, leuk hoor, maar wel nutteloos.[/quote:cb1c40b774]Een verschil van mening? Feit is dat veel architecten [meten is weten!] de site op hun scherm laten staan om gebruik te kunnen maken van de radio. Hij start bewust niet vanzelf op; dan zou het gaan irriteren.
  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  Ik krijg het gevoel dat je vooral hebt willen laten zien wat je allemaal kan, maar minder hebt gekeken naar wat nodig is voor de klant of de eindgebruiker. [/quote:cb1c40b774]
  Ik vraag mij af waar je dit gevoel op hebt gebaseerd; het is niet misschien niet wat [b:cb1c40b774]jij[/b:cb1c40b774] verwacht, maar het past wél in de belevingswereld van een architect [=doelgroep].

  N.b. Heb trouwens niets te bewijzen, maar heb wel € 3.500,00 uitgespaard door de site zelf te bouwen i.p.v. het uit handen te geven.
  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  Dit allemaal om even wat tegenwicht te bieden aan de, zeker verdiende, complimenten![/quote:cb1c40b774]Hartelijk bedankt voor jouw feedback.
  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  Nog even een vraagje.. waar staat <csscriptdict> voor in je script?[/quote:cb1c40b774]Verzameling van JavaScripts.
  [quote:cb1c40b774="maIRnaairruJ"]
  [size=9:cb1c40b774](Ik vind het trouwens ook wel een site om in flash te maken)[/size:cb1c40b774][/quote:cb1c40b774]Als ik écht zou willen laten zien wat ik kan zou ik dat zeker gedaan hebben. :wink:
 • [quote:deb6eae9f3="Ederveen"]Ook dit is bewust gedaan omdat het accent [wat de klant wil weten] bij de producten ligt…[/quote:deb6eae9f3]

  Hoe weet jij wat de klant wil weten? Misschien heeft hij allang een vloer uitgezocht?

  [quote:deb6eae9f3="Ederveen"]
  FYI: LEOXX is [b:deb6eae9f3]leverancier[/b:deb6eae9f3] van projecttapijt [zie stukje 'Over LEOXX'] wat wordt uitgekozen door [b:deb6eae9f3]architecten[/b:deb6eae9f3] [vandaar design/kleuren i.p.v. functionaleit] en uiteindelijk gekocht door stoffeerbedrijven [die het uiteindelijk leggen]
  [/quote:deb6eae9f3]

  En dat is nou informatie die op de eerste pagina van je website zou moeten staan. Dat ik denk dat het een tapijthandel is zegt iets over de site.

  [quote:deb6eae9f3="Ederveen"]Een verschil van mening?[/quote:deb6eae9f3]

  Daar kunnen we de rest wel onder scharen ja..

  [quote:deb6eae9f3="Ederveen"]Ik vraag mij af waar je dit gevoel op hebt gebaseerd; het is niet misschien niet wat [b:deb6eae9f3]jij[/b:deb6eae9f3] verwacht, maar het past wél in de belevingswereld van een architect [=doelgroep].
  [/quote:deb6eae9f3]

  Maar als je enige doelgroep de architecten zijn, waarom ga je ze dan bijv. legadvies geven?

  [i:deb6eae9f3]Het kan beeldbepalend zijn of een tegel in één richting of om-en-om gelegd moet worden.[/i:deb6eae9f3]

  Dat mag een architect toch wel weten denk ik?

  [quote:deb6eae9f3="Ederveen"]N.b. Heb trouwens niets te bewijzen, maar heb wel € 3.500,00 uitgespaard door de site zelf te bouwen i.p.v. het uit handen te geven.
  [/quote:deb6eae9f3]

  En daarmee wil je zeggen…

  [quote:deb6eae9f3="Ederveen"]Als ik écht zou willen laten zien wat ik kan zou ik dat zeker gedaan hebben. :wink:[/quote:deb6eae9f3]

  Want flash is alleen voor de show?
 • [quote:5c2ebf1803="Ederveen"]N.b. Heb trouwens niets te bewijzen, maar heb wel € 3.500,00 uitgespaard door de site zelf te bouwen i.p.v. het uit handen te geven. [/quote:5c2ebf1803]
  In dat geval had ik toch wat €'tjes besteed aan een professionele tekstschrijver.
 • Ik kijk met plezier naar deze site.
  Een klein puntje: de tekst die ik zie als ik op het blauwe blokje klik, is in een ander lettertype.
  Verder is die site gewoon ontzettend mooi en zeer smaakvol ontworpen.
  En….het is zo gemakkelijk om overal iemand voor in te huren. Ik vind het heel goed van Ederveen dat hij het helemaal zelf gedaan heeft.
  Een professionele tekstschrijver inhuren wil niet zeggen dat het dan per definitie goed is.
  Bovendien vraag hij niet voor niets om een sitecheck.
  Dat Ederveen een hoop geld bespaart heeft door alles zelf te doen is mooi meegenomen, en ik vind het totaal gebodene een groot compliment waard. En dat krijgt hij van mij!
  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.