Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Navigatie, of hoe de weg kwijt te raken

Anoniem
cinnamon
5 antwoorden
 • Een verkapte sitecheck misschien, maar toch wel met een doel. Ik ben benieuwd of de navigatie van mij site, de kabouterkrant, duidelijk is.

  Het gaat me er niet zozeer om of het geheel logisch in elkaar steekt, het antwoord hierop is overigens neen, maar wel of het helder is hoe te navigeren.

  Overige kritieken worden ook graag ontvangen, opbouwende zelfs met liefde en vragen worden zoveel mogelijk beantwoord.
 • Mwoah.. Als je met de pijtjes gewoon van Blz. 1 naar 2 ging wel, maar nu ga ik van 01 naar 19 en dan blijf ik op op 19, soms met toch een andere inhoud?
 • Die pijltjes aan weerszijden van het menu snap ik ook niet, verder is het navigeren redelijk eenvoudig, iig via dat horizontale [overigens niet geheel goed leesbare] menu, dat blijft overal hetzelfde voor zover ik kan zien, en dat is altijd belangrijk.
 • De W3C is niet tevreden met de code, bekijk hier maar eens… Controleer ook de andere pagina's op http://validator.w3.org/

  Groet, M.V. Wesstein
 • [quote:e89698ef05="M.V. Wesstein"]De W3C is niet tevreden met de code, bekijk hier maar eens… Controleer ook de andere pagina's op http://validator.w3.org/

  Groet, M.V. Wesstein[/quote:e89698ef05]
  Zolang een pagina werkt in 'alle' browsers, dan denk ik niet het veel nut heeft om het ook nog het w3c tevreden te stellen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.