Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

uploaden

Anoniem
None
3 antwoorden
 • ik heb een site gemaakt in html(notepad) en die wil ik uploaden naar een .tk site maar als ik dat doe dan zegt .tk dat de url met www. moet beginnen en niet met c: dus eigenlijk wil ik (het liefst gratis) mijn site uploade naar een tijdelijke pagina van versatel(zonnet) waar ik zit maar dat lukt niet en met msn ook al niet dus heeft een van jullie een idee?
 • Pak je settings erbij die je van versatel/zonnet hebt gekregen, download een FTP programma [zoals WS_FTP, CuteFTP, etc etc] vul de gegevens in, en sleur de zooi naar je ruimte.
  Wat je met het www/c: gebeuren bedoelt weet ik niet.
 • Net nieuw in de wereld die internet heet zeker? Geefnie, iedereen moet het leren.

  Eerst ff wat basiskennis:
  # een webpagina is pas een webpagina als ie via het internet te vinden is.
  # je lokale schijf (C: bij Windows) is géén internet!
  # je hebt van Versatel/Zonnet een papier gekregen met allerlei gegevens om in te kunnen loggen. Die heb je nodig om het FTP programma (WS_FTP is gratis en schijnt prima te werken) te kunnen laten inloggen op de server van Zonnet waar je je pagina een webpagina kunt laten worden. Activeer vooraf wel ff je webruimte bij Zonnet, duurt meestal 24 uur voordat je die ruimte kunt gebruiken.
  # installeer WS_FTP (of een ander FTP programmaatje), geef de gevraagde gegevens van Versatel/Zonnet op als ie er om vraagt (of stel dat zelf in, meestal via "instellingen" of "opties" oid) en laat je PC contact maken met de Zonnet server. Als dat gebeurd is kopieer je de webpagina's naar de server. Dat is alles, je website is online.

  Oh ja, files sturen met MSN is niet bedoeld om webpagina's mee te publiceren maar om je vrienden mee lastig te vallen :P

  Groet, M.V. Wesstein

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.