Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck] www.clubadonis.nl

Anoniem
LGoosens
25 antwoorden
 • www.ClubAdonis.nl

  Met mijn vriend heb ik onlangs wat zitten updaten (de links en de spelers). Wat vinden jullie ervan? Duidelijk?

  En wat van de rest van de site. Wat is goed en wat niet. Graag jullie mening :D.

  (btw het nr op de site wordt binnenkort veranderd)
 • Kleine moeite, groot plezier…..
  even de link www.clubadonis.nl in je topic plaatsen :wink:
 • Over de kleuren en flash laat ik me maar neit uit. ik heb daar niet veel verstand van en kan daar weinig technische commentaar op geven.

  maar ik zou je wel adviseren om die muziek niet standaard aan te zetten op het moment dat je de pagina opent. Dit is namelijk erg storend.

  Voor de rest vind ik de site wel overzichtelijk, maar persoonlijk ben ik niet zo weg van oranje..maar dat is meer een kwestie van smaak denk ik
 • "The requested URL /users/c/clubadonis.nl/public_html/Music\Track1.html was not found on this server."

  Die "track1" is dus niet te vinden. Ik hoop niet dat je automatisch muziek laat afspelen, want dat gaat mensen mateloos irriteren.
  [edit] Zéker automatisch een hardcoreplaatje voorschotelen gaat een hoop mensen irriteren! (Al was het maar vanwege de laadtijd.) Geldt ook voor Jan(tje) Smit.[/edit]

  "The requested URL /users/c/clubadonis.nl/public_html/Buttons/Menu.swf was not found on this server."

  Ik kan niks op de site doen als het menu niet werkt.

  En als je op de foto's klikt, heb je geen navigatie om naar de andere foto's te gaan.

  Tot slot: een site voor een groot gedeelte opbouwen in Flash heeft wel wat nadelen, waaronder slechte toegankelijkheid en slecht indexeerbaar voor zoekmachines. Datzelfde geldt ook voor frames en die gebruik je ook op je site…
 • [quote:5930f7bcdb="boelieboelie"]"The requested URL /users/c/clubadonis.nl/public_html/Music\Track1.html was not found on this server."

  "The requested URL /users/c/clubadonis.nl/public_html/Buttons/Menu.swf was not found on this server."

  [/quote:5930f7bcdb]

  Die fout had ik ook onder FF, maar niet onder IE…
 • wat een takkeherrie, internetvervuiling!
 • [quote:bb13998420="boelieboelie"]"The requested URL /users/c/clubadonis.nl/public_html/Music\Track1.html was not found on this server."

  Die "track1" is dus niet te vinden. Ik hoop niet dat je automatisch muziek laat afspelen, want dat gaat mensen mateloos irriteren.
  [edit] Zéker automatisch een hardcoreplaatje voorschotelen gaat een hoop mensen irriteren! (Al was het maar vanwege de laadtijd.) Geldt ook voor Jan(tje) Smit.[/edit]

  "The requested URL /users/c/clubadonis.nl/public_html/Buttons/Menu.swf was not found on this server."

  Ik kan niks op de site doen als het menu niet werkt.

  En als je op de foto's klikt, heb je geen navigatie om naar de andere foto's te gaan.

  Tot slot: een site voor een groot gedeelte opbouwen in Flash heeft wel wat nadelen, waaronder slechte toegankelijkheid en slecht indexeerbaar voor zoekmachines. Datzelfde geldt ook voor frames en die gebruik je ook op je site…[/quote:bb13998420]

  Sommige kunnen idd het menu niet openen, dat vind ik erg vreemd, iets aan te doen?
 • In Firefox geen menu.
  In IE wel, maar ik had het zo gezien.
  De muziek is inderdaad een "takkenherrie"; ik hou het nog geen 20 seconden uit.
  De volumeknop van de computer staat op 0, en nog wordt ik overspoelt met een ongelofelijke herrie.

  Tip 1:
  Haal die "oerklanken" van je site af. Dit kan echt niet.
  :-?
 • [quote:ab06dcd203="M@XXER"]
  Sommige kunnen idd het menu niet openen, dat vind ik erg vreemd, iets aan te doen?[/quote:ab06dcd203]
  Firefox struikelt over deze code:
  [code:1:ab06dcd203]
  <param name="movie" value="Menu.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <embed src="Buttons/Menu.swf" …
  [/code:1:ab06dcd203]
  Als je in je <embed> nou eens "Buttons/" weghaalt…
  En wat betreft je muziek, IE doet niet moeilijk over backslashes in urls :o
 • Hee M@XXER, vind dit eigenlijk een van de eerste site die qua "takkeherrie" en kleur goed aansluit bij de doelgroep en daar moet je even vanuit gaan, dit is een site van en voor een bepaalde groep en ik vind dat jullie dan op deze manier goed weten weer te geven.
  De "beat" is niet meteen mijn stijl maar ik heb het toch even "open" gezet, jammer dat er verder alleen wat suffe foto's vertoond worden daar had ik wat meer van verwacht.
 • Het eerste wat mij opvalt is de kleur oranje. Dit heb je naar mijn smaak een beetje te veel gebruikt. Zelfs de foto´s hebben een oranje laag! :roll:
  Ik denk dat de site er al gelijk wat beter uit zou zien als je wat meer kleurnuances aan zou brengen.

  Groeten,
  DBP
 • De W3C klaagt ook over de pagina: afgekeurd Tip: zet deze link eens in je favo's en check je webdesign regelmatig met dit gratis online tooltje :D

  Inhoudelijk: ik kan je website niet bekijken omdat ik Flash absolute bagger vind en het dus ook niet geinstalleerd heb op m'n computers. Wat is er mis met 'eerlijk' HTML?! Iemand verplicht jouw muzieksmaak opdringen, zoals reeds gemeld door anderen, is ook 'not done', doelgroep of niet… Maar goed, tis jouw feestje ;)

  Groet, M.V. Wesstein
 • [quote:31238e9360="M.V. Wesstein"]… Wat is er mis met 'eerlijk' HTML?! …

  Groet, M.V. Wesstein[/quote:31238e9360]

  De beperkingen die nopen tot gebruik van flash, css, scripts etc.
 • [quote:1427eb416b="Moos"]Hee M@XXER, vind dit eigenlijk een van de eerste site die qua "takkeherrie" en kleur goed aansluit bij de doelgroep en daar moet je even vanuit gaan, dit is een site van en voor een bepaalde groep en ik vind dat jullie dan op deze manier goed weten weer te geven.
  De "beat" is niet meteen mijn stijl maar ik heb het toch even "open" gezet, jammer dat er verder alleen wat suffe foto's vertoond worden daar had ik wat meer van verwacht.[/quote:1427eb416b]

  welke foto's zijn suf?
 • Het gaat niet om de foto's zelf maar op de manier van weergeven, de foto's uit 2003 komen mooi in beeld hebben ook een oranje achtergrond, hoef je niet te scrollen om het hele plaatje in beeld te krijgen.
  Foto's 2005 staan in een saai grijs raampje en bij grote exemplaren moet ik scrollen om alles in beeld te krijgen. Da's jammer.
 • Hmmm de site ziet er op het eerste gezicht goet uit, de muziek is INDERDAAD TAKKENHERRIE! :o De muziek zou ik helemaal weghalen, in plaats daarvan kun je als je zo van lawaai houdt bijvoorbeeld piepende knopjes maken (moet makkelijk kunnen met het bestaande flash-menu, toch?). Het kleurgebruik vind ik wle mooi, maar inderdaad enigzins eentonig, iets meer andere kleuer erin misschien?

  En de movies-pagina is heel lelijk, no niet af zeker? :wink:

  Verder geen problemen gehad met IE, maar met Netscape ziet het er niet uit, teveel 404's. Ik denk dat het inderdaad, zoals anderen eerder al hebben gezegd, met het verkeerde gebruik van slashes en verkeerde apden te maken heeft (gebruik bij voorkeur geen backslashes in URL's).

  Verder wel mooi hoor. :P
 • Heb flash uitgeschakeld in IE:
  screenshot

  helaas, niets te zien of te horen :roll:
 • [quote:69de4479d2="smeenk"]Heb flash uitgeschakeld in IE:
  screenshot

  helaas, niets te zien of te horen :roll:[/quote:69de4479d2]

  waarom eigenlijk uitgeschakeld?
 • [quote:d940a8988c="M@XXER"]waarom eigenlijk uitgeschakeld?[/quote:d940a8988c]Ik probeer eigenlijk aan te geven dat je er voor gekozen hebt om je website volledig te bouwen met behulp van "een door de gebruiker uit te schakelen iets" (Flash is simpel uit te schakelen in Firefox, maar iets moeilijker in IE), zoals iemand die een website bouwt met behulp van alleen javascript en gebruikers zonder javascript (of javascript disabled) die dan ook helemaal niets zien. In plaats daarvan had je beter [b:d940a8988c]html + css[/b:d940a8988c] kunnen gebruiken en daarnaast ook nog javascript dan was het voor meer bezoekers toegankelijk geweest (dit wordt dus ook in alle browsers ondersteund)
 • Ik denk dat hij hem heeft uitgeschakeld om aan te geven dat mensen af en toe flash ook wel is uit hebben staan en of niet geinstaleerd.. deze mensen zijn dan gou van de site verdwenen,, :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.