Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[sitecheck]

Anoniem
derkdejong
6 antwoorden
 • sitecheck  www.artiestkiddo.nl  Ik ben er niet op uit om als commentaar te horen dat frames niet goed is om te gebruiken, ik ben er wel op uit om opmerkingen te krijgen over of de pagina aanslaat, of hij duidelijk is, of de layout te harden is, en vooral:

  of jullie denken dat deze site werkt waarvoor hij gemaakt is: opdrachten binnenhalen


  groeten van Kiddo 8)
 • Ehm…

  voor zoiets "leuks" vind ik de site redelijk braafjes.
  Verder vind ik dat je teveel informatie op de pagina probeerd te verwerken.
  Denk aan meer beeldmateriaal (wat niet verstopt staat onder een mapje foto's) en minder tekst. Ook het kleurgebruik mag best wat speelser, evenals het lettertype. Die lichtkrant; doe maar niet.

  Laat ik het zo zeggen: Over deze site is goed nagedacht en hij zit duidelijk en rationeel in elkaar. Maar je wil juist emotie; mensen moeten jou WILLEN boeken; dat mis ik nu in deze site.

  t.
 • Hmm, leuke site, maar voor het doel wel een beetje zakelijk. Verder ben ik geen van van scrollende teksten, want het leidt me af van de te lezen tekst.

  suc6 ermee
 • Ik zou wel zorgen dat de inhoud van je menu in het frame past zonder dat er scrollbalken tevoorschijn komen. Wellicht kun je die frames wat hoger en de paginakop wat lager maken? En Times New Roman vind ik niet zo'n lekker lettertype om te lezen op een website… maar dat is natuurlijk puur een kwestie van smaak :P
 • Een paar opmerkingkjes:


  1. Op de site staat "Welkom op Kiddo.com" terwijl jouw URI artistkiddo.nl is

  2. In Firefix valt je marquee buiten het daarvoor bestemde venster. Als oplossing daarvoor zou je die helemaal weg kunnen laten.

  3. Onderaan de pagina is een rand van een frame te zien oid. Net alsof je iets omhoog kunt trekken. Dit komt omdat je de site in z'n geheel in een ander frame laadt. Ik weet niet precies of die onderste balk normaal is en hoe je het weg kunt krijgen. Ben namelijk geen framesexpert :)
 • Dank u wel, dit is al erg veel commentaar dat bruikzaam is.

  Ik ga ze spoedig mogelijk verwijderen.

  Marquee zal eruit gaan inderdaad, zodat het menu zonder schuifbalken tevoorschijn komt.


  Ook kiddo.com is nog een foutje uit het verleden, toen bleek dat ik dit domein inderdaad dus niet kon krijgen, en het artiestkiddo.nl is geworden


  Dank u vast voor dit commentaar, zeer bruikbaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.