Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

email

Anoniem
None
9 antwoorden
 • kan iemand mij vertellen hoe ik mijn emailadres activeer op mijn nieuw gemaakte website gemaakt met het progamma eigen homepage van data becker als iemand of ik zelf op mijn email klik krijgt ik te zien deze pagina is niet opvraagbaar.
 • verander:

  <A href="http://kampenborkes@wanadoo.nl"><FONT color=#0000FF><U>kampenborkes@wanadoo.nl</U></FONT></A></DIV>


  in

  <A href="mailto:kampenborkes@wanadoo.nl"><FONT color=#0000FF><U>kampenborkes@wanadoo.nl</U></FONT></A></DIV>


  Heb je soms een "gewone" link ingevoegd ipv een "mail link" ?


  t.
 • Er staat nu dit:[quote:9d6eac860e][..] naarmailto:kampenborkes@wanado
  mailto:kampenborkes@wanadoo.nl[/quote:9d6eac860e]

  Zou ik even bijwerken.
 • Ik zou, voor zowel je post hier op dit forum, alsook op je website eens kijken naar interpunctie.

  Je zinnen lopen een beetje raar en je commagebruik is niet goed. Je moet bijvoorbeeld na een comma altijd een spatie zetten :)
 • Kritiek op taalgebruik is altijd een beetje link. In ieder geval moet je het zelf dan wel foutloos doen, en dat doe je met de woorden comma en commagebruik zeker niet.
  Hierdoor val je in de kuil die je zelf graaft. :D :D
 • [quote:ea161efac3="J. de Boer"]Kritiek op taalgebruik is altijd een beetje link. In ieder geval moet je het zelf dan wel foutloos doen, en dat doe je met de woorden comma en commagebruik zeker niet.
  Hierdoor val je in de kuil die je zelf graaft. :D :D[/quote:ea161efac3]

  True dat mijn post niet helemaal commavriendelijk is maar kijk ook eens naar het tijdstip waarop ik dat gepost heb :) Ik was nog niet helemaal wakker zeg maar. Bovendien pretendeer ik niet dat ik foutloos schrijf. Iets wat je van een website wel mag verwachten imho.

  Blijft wel dat er op de genoemde site (interpunctie) fouten staan en dat ik vind dat dat best aangehaald mag worden. Bovendien is dat veel belangrijker dan een per ongeluk foutief geplaatste comma's in een post.

  Bovendien vind ik de TS wel zeer slecht leesbaar, aangezien daar helemaal geen comma's geplaatst zijn. Maar ja, terug ontopic zou ik willen zeggen.


  [edit]
  [code:1:ea161efac3]
  if (post == 'correct nederlands') {
  comma = komma;
  }
  [/code:1:ea161efac3]
 • :-)

  Ik denk dat J. de Boer doelt op het feit dat je [b:c55951d82e]k[/b:c55951d82e]omma met een [b:c55951d82e]k[/b:c55951d82e] hoort te schrijven.
 • [quote:dc7128942c="Ener Nestraa"]:-)

  Ik denk dat J. de Boer doelt op het feit dat je [b:dc7128942c]k[/b:dc7128942c]omma met een [b:dc7128942c]k[/b:dc7128942c] hoort te schrijven.[/quote:dc7128942c]
  Ja, dat had ik wel door hoor (zie aanvulling). Ik bedoelde alleen dat het kommagebruik op de genoemde websites niet goed is en dat het IMHO niet ech belangrijk is of de wijze waarop ik dat zeg niet geheel perfect is. Zolang iedereen die hier post op die forum maar z'n best doet om correct Nederlands te schrijven

  ps
  Ik meende dat het vroeger met een c moest, maar dat zal wel weer een lek in m'n geheugen zijn geweest. Anyway, back ontopic please

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.