Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck/vergelijking

Anoniem
boelieboelie
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik maak voor de vereniging hier de website (geen commerciele maar particuliere) en heb laatst een nieuwe ontworpen. Nu vroeg ik mij af wat jullie van de site's vinden. Het gaat dan vooral om het verschil tussen de oude en de nieuwe versie. (De nieuwe versie heeft nog een paar pagina's die niet af zijn (bv. foto's), dit omdat we nog niet weten welke site we houden).

  Oude versie: www.verenigingdeleyens.nl
  Voordeel: handig menu
  Nadeel: werkt niet met mozilla etc.

  Nieuwe versie: http://home.wxs.nl/~tijbo011/wijk/home.htm
  Voordeel: compacter/rustiger (naar mijn idee)
  Nadeel: onhandig menu?

  Wat vinden jullie ervan? Tips hoor ik ook graag. De oude site is gemaakt met Frontpage (ik kon nog niks anders..) en de nieuwe met Dreamweaver.

  Lucas
 • de nieuwe site is inderdaad veel aangenamer om naar te kijken.

  een paar dingetjes:
  op de contactpagina wel emailadres, geen mailto-mogelijkheid.
  blad vereniging: zou je iets verwachten over nut en noodzaak van de club.
  een aantal nieuwsbrieven heeft geen download-link.
  op de homepage vind ik de vermelding van recente wijzigingen te opvallend links bovenin staan. mooier is het de foto wat groter te maken, zodat je echt een beginpagina hebt.
  zet die recente wijzigingen maar in een linkje.
 • Bedankt voor je reactie.

  De contactpagina had mijn vader het ook al over dat hij dat onhandig vondt, dat ga ik veranderen. Ik zal ook de tip aangeven over de nut/noodzaak van de vereniging.

  Op de pagina met nieuwsbrieven staat (je hebt er denk ik overheen gelezen) dat de nieuwsbrieven met de rode data later verschijnen.

  Bedoel je om de recente wijzigingen achter een link te plaatsen, dus een pagina te creëren met recente wijzigingen?

  Lucas
 • Ik vind het menu van de oude site niet handig. Doe mij de nieuwe maar. De oude kan veel te groot worden, als je diverse menuonderdelen opent en niet sluit. En handmatig de menu's inkrimpen is een extra handeling en daar zit ik niet op te wachten, maar da's persoonlijk.

  CB
 • Bedankt voor je antwoord.

  Ik vind het ook vervelend dat je soms alles dicht moet klikken, daarom wilde ik op zoek gaan naar een script waar dat automatisch gaat, maar omdat we toch een nieuwe site gingen maken heb ik dat maar laten schieten.

  Ik heb een mailto mogelijkheid gemaakt onder contact en de wijzigingen verkleind (we laten ze wel graag staan voor de handigheid).

  Iemand nog tips?

  Lucas

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.