Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[Sitecheck] http://www.dovo2.nl

Anoniem
marientje
5 antwoorden
 • Zouden jullie, jullie licht eens willen laten schijnen op de volgende site?

  http://www.dovo2.nl

  Alle op- en aanmerkingen zijn welkom.
 • Allereerst vraag ik mij af waarom t plaatje wat je krijgt als je op t plaatje op de homepage klikt, niet in t iframe wordt geladen. Foutje? Of echt zo de bedoeling => vind ik raar.

  Verder ziet t er erg goed uit vind ik. CSS kan je misschien in een externe file neerzetten. Gemakkelijker voor jezelf, en maakt de broncode wat leesbaarder.
  De gebruikte __ zou ik weghalen. Hiervoor kan je mssn een <hr> gebruiken, of iets met CSS knutselen. In FF komen ze nl buiten de grijze achtergrond, dat kan je zien als je die lijn selecteert met de muis: hij loopt gewoon door daarbuiten. Is niet zo netjes. In FF neemt die 'sidebar' ook een andere breedte aan dan in IE.

  Conclusie: ziet er goed uit, maar verdient nog wat afwerking.
 • ok bedankt voor je reactie!
  goede tip van die 'lijn' zeg maar… ik zal er naar kijken.
  Waarom ik de spelersnamen in een apart scherm laat openen is zodat je deze naast de gezichten kan houden..
 • Wat je kan doen mbt de namen is de foto even door een image mapper halen en dan de hoofden aanwijzen als "area" die je voorziet van een title tag. (title = naam dus).
 • [quote:54d913a482="teacher"]Wat je kan doen mbt de namen is de foto even door een image mapper halen en dan de hoofden aanwijzen als "area" die je voorziet van een title tag. (title = naam dus).[/quote:54d913a482]
  Good thinking!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.