Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Menu boxen volledig aanklikbaar maken in IE

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik heb een menu gemaakt (met die bekende methode via lijsten), en het werkt prima… er is alleen nog 1 ding wat mij stoort…

  de menu balk bestaat uit rechthoeken naast elkaar, wanneer over een rechthoek gehovert wordt, verandert de achtergrondkleur. In firefox is de hele rechthoek klikbaar, maar in IE is alleen de tekst die er in staat…

  Het gaat om de volgende site:
  http://www.bigmenlab.com/fredWurpel

  De site is nog niet af, maar laat ook ff weten wat jullie er van vinden :)
 • Kheb het niet geprobeerd, maar ik denk dat je dit:

  #nav, nav ul {
  font: normal 12px/24px Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-weight: bold;
  text-align: left;
  padding: 0;
  margin: 0;
  list-style: none;
  }

  moet veranderen in dit:

  #nav, nav ul {
  font: normal 12px/24px Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-weight: bold;
  text-align: left;
  padding: 0;
  margin: 0;
  list-style: none;
  display: block;
  }
 • Ik voeg weer eens niets toe..

  Mooie site! Echt!
 • Ik vind de site overzichtelijk en verfrissend. Vooral de zoekfunctie binnen de site is handig, Het zou leuk zijn om hier de code van te kunnen vinden en dat is dan weer jammer van het gebruik van frames.
  greetz
  Fly
 • [quote:54ff4b30b5="Fly"]Ik vind de site overzichtelijk en verfrissend. Vooral de zoekfunctie binnen de site is handig, Het zou leuk zijn om hier de code van te kunnen vinden en dat is dan weer jammer van het gebruik van frames.
  greetz
  Fly[/quote:54ff4b30b5]Dit zal helaas niet gaan… Ik sta onder NDA (Non Disclosure Agreement) ik maak gebruik van een door het bedrijf waar ik werk geschreven code, totaal OOP, zodat het zeer makkelijk is websites te ontwikkelen, maar een zoekfunctie maken is in normaal php niet moeilijk hoor… ik zal vanavond ff zoeken, want ik heb er wel een paar geschreven :)
 • Ik heb dat probleem ooit ook eens gehad, maar dat was op te lossen door de <a> een width van 100% te geven. display: block alleen was niet genoeg.
 • Bij het menu van fleurshop wordt wel de hele box gebuirkt, kan je daar niet eens naar kijken?
 • ik heb hier thuis de passwords van de server niet :oops: maar maandag ben ik weer op kantoor, dan ga ik al jullie oplossingen uitproberen :)

  MichielPH -> dat heb ik al geprobeert, maar dan komen alle menu items onder elkaar te staan (net zoals bij die drop down :))

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.