Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

map hernoemen in frontpage

Anoniem
None
5 antwoorden
 • is het mogelijk om een map te hernoemen en dan de hele map te linken [in 1 keer]naar je index.html
  [voorbeeld]
  ik heb nu een index.html
  en een map met text/buttons/plaatjes/enz.
  de map heet nu bestanden_website
  nu wil ik die map een andere naam geven zeg maar;website_files
  maar als ik dat doe en ik open de index.html dan hekent hij de map bestanden_website niet meer je ziet dan de plaatje en dergelijke niet meer.
  is er in frontpage een mogelijkheid om je index.html in 1 keer alles te laten linken naar de nieuwe map,dus niet dat je 1 voor 1 je plaatje weer moet linken,om de site weer kompleet te krijgen.
 • [i:e5cf138c5b]Replace All[/i:e5cf138c5b] @source :\? En als je nu gaat zeggen dat dat veels te veel werk is om dat op alle x pagina's te doen dan had je ze maar dynamic moeten maken en de man van de Dixons niet moeten geloven toen die zei dat ze hem bij zijn Office-voor-fag-beginners-cursus hadden gezegd dat je met Frontpage prima een website kon maken
 • ik wil niet dom overkomen[voor dat je dat zegt]maar waar in frontpage kan ik het vinden dat Replace All @source :\? waar moet ik onder kijken:
  bestand,bewerken,beeld,invoegen,opmaak,extra,tabel,gegevens,frames,venster,help.
  en wat bedoel je met dynamic maken[beetje uitleg is handig].
  en oja het was bij mediamarkt en daar werken geen mensen van dixons.
 • Wat je nodig hebt is een soort van "extended search & replace", waarbij je in hele mappen files kan doorzoeken en vervangen.

  Ik weet niet op FP dat in zich heeft, maar als je op download.com gaat zoeken, dan vind je 100% zeker freeware die dat kan doen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.