Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Mute-knop in Flash + Sitecheck

Anoniem
LGoosens
2 antwoorden
 • Voorlopige URL: http://www.warpcore.startrekvoyager.nl/dev/collective/

  Hallo allemaal,

  ik maak voor een vriend een template voor z'n star trek site, het is allemaal nog lang niet af en alle kritiek is geoorloofd. Ik wil ten eerste graag jullie mening erover horen.

  Ten tweede, jullie zien vast het best wel geslaagde flash-menu dat ik in ongeveer een dagje heb gemaakt, met het schip dat voorbij zoeft enzo… Wel dat maakt toch wel veel lawaai. Nu wil ik dus graag een mute knop inbouwen. Probleem: als ik een script voor een mute knop (ik ben niet echt heel bekend met action-script) van internet haal, gaat alleen het ZOEF-geluid van de USS Voyager die voorbij vliegt weg (omdat dit op de main timeline staat) en de piepgeluidjes van de knopjes niet (die staan immers in de knopjes zelf). Hoe kan ik een mute-knop maken die óók die geluidjes blokkeert? Misschien wel handig om te vermelden: elk submenu is een andere scene in het flash-bestand, alleen achter de knop Database vind je voorlopig submenu's aangezien de site een soort van Star Trek Info Database is.

  Kan iemand me helpen hiermee?

  Ik maak dit design voor iemand die zelf niet zo heel goed is met design, dus vergeleken met zijn oude site is dit alvast 99,9 % verbetering maar suggesties zijn altijd welkom.

  Groeten van Lennart Goosens.
 • Ik heb slechts heel even gekeken naar de site, de tekst is op sommige plaatsen echt totaal onleesbaar, een groene achtergrond met groene tekst erop leest over het algemeen niet zo heel erg soepeltjes…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.