Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

frontpage geleuter

Anoniem
Moos
11 antwoorden
 • Hoi.

  Ik was net druk bezig met de nieuwe site voor onze families, toen ik dit kreeg:

  [img:7d1e0aa412]http://heijminkliesert.com/wewew/kutzooi.JPG[/img:7d1e0aa412]

  Ik save altijd alles om de 5 minuten, maar in 5 minuten pas ik ook érg veel aan. Ik ben dus redelijk wat kwijt nu.

  Nu als ik hem weer opstart, krijg ik hetzelfde na enkele minuten, soms na een halve minuut.


  Ik heb frontpage opnieuw geïnstalleerd, en dat hielp niet.

  Heb f/p op een andere schijf geprobeerd, hielp niet.

  Heb f/p op een externe schijf geprobeerd, hielp ook niet.

  Heeft iemand enig idee ?

  Ik dacht dat het misschien te maken had met het geheugen, dus heb van de buurman ander geheugen geprobeerd (ikzelf heb kingston hyperX, hij heeft OCZ), hielp ook niet.

  Iemand please een idee ? Zo kan ik niet verder, terwijl er van mij verwacht wordt dat ik zondag een nieuwe site oplever !

  ALvast bedankt,

  mVg


  ps: er is geen spyware, virus of whatever op mijn PC daar ik met die PC niet op internet kom. Heb het wel al gechecked, nix gevonden.
 • zou je eens iets uit het rapport kunnen posten?

  Staat daar een foutnummer? Heb je al contact gehad met microsoft zelf?

  t.
 • Microsoft zegt dat het aan mijn systeem ligt, en dat ik maar beter andere hardware kan aanschaffen. Ofwel: hoezo service ?

  In het rapport staan enkel vage codes :S .. geen antwoord ofzo
 • niemand een idee ??

  Zo kan ik niet werken :|
 • Zoeken in Google op die vage codes kan helpen. Verder kun je natuurlijk gewoon ook websites maken [i:30090dce38]zonder[/i:30090dce38] gebruik van Frontpage… :wink:
 • Zal wel een bestand van frontpage zelf zijn wat beschadigd is ofzo, het moment dus op het het raam uit te gooien en gewoon even zelf wat in elkaar te sleutelen met HTML, CSS en een simpele editer of kladblok.
  [quote:0f916557ca]
  Verder kun je natuurlijk gewoon ook websites maken zonder gebruik van Frontpage… [/quote:0f916557ca]
  boelieboelie, dat duurde lang voordat je daarmee kwam! :lol:
 • [quote:1ac4c6f869="Moos"]Zal wel een bestand van frontpage zelf zijn wat beschadigd is ofzo, het moment dus op het het raam uit te gooien en gewoon even zelf wat in elkaar te sleutelen met HTML, CSS en een simpele editer of kladblok.
  [quote:1ac4c6f869]
  Verder kun je natuurlijk gewoon ook websites maken zonder gebruik van Frontpage… [/quote:1ac4c6f869]
  boelieboelie, dat duurde lang voordat je daarmee kwam! :lol:[/quote:1ac4c6f869]

  Dat kan allemaal wel wezen, en ik kan ook wel dreamweaver pakken, maar ik werk al sinds 2002 met frontpage, en weet praktisch alles bij frontpage te vinden, iets wat ik nog maar moet zien bij andere progz.
 • Dit probleem is zo "duister" omdat het aan alles kan liggen; van een corrupt dll-etje in windows zelf, rare code op je pagina waardoor FP uit zijn dak gaat tot en met slechte koeling in je systeem.

  Ik zou alsnog (weer) contact opnemen met MS, een duidelijke probleem omschrijving geven, misschien een drwatson logje erbij? Daaraan moeten de MS helpdeskers kunnen zien waar het probleem gezocht moet worden.

  t.
 • Heb je f/p al op een andere computer geinstalleerd? Als je dan nog steeds dezelfde rare fouten hebt ligt heb waarschijnlijk toch aan een fout in f/p.
  [quote:d08eeffd25]Dat kan allemaal wel wezen, en ik kan ook wel dreamweaver pakken, maar ik werk al sinds 2002 met frontpage, en weet praktisch alles bij frontpage te vinden, iets wat ik nog maar moet zien bij andere progz.[/quote:d08eeffd25] HTML en CSS is zelf programmeren zonder enig ander programma als Frontpage of Dreamweaver dus geen enkel prog wat vanalles voor je doet, 't is even er in duiken maar als je eenmaal zover bent wil je niet anders meer.
 • Ik kan je helaas niet helpen je probleem op te lossen maar misschien is dit toch wel een redelijk aternatief ?
  www.nvu.com

  Freek
 • [quote:e90173a104="Moos"]Heb je f/p al op een andere computer geinstalleerd? Als je dan nog steeds dezelfde rare fouten hebt ligt heb waarschijnlijk toch aan een fout in f/p.
  [quote:e90173a104]Dat kan allemaal wel wezen, en ik kan ook wel dreamweaver pakken, maar ik werk al sinds 2002 met frontpage, en weet praktisch alles bij frontpage te vinden, iets wat ik nog maar moet zien bij andere progz.[/quote:e90173a104] HTML en CSS is zelf programmeren zonder enig ander programma als Frontpage of Dreamweaver dus geen enkel prog wat vanalles voor je doet, 't is even er in duiken maar als je eenmaal zover bent wil je niet anders meer.[/quote:e90173a104]

  Dat weet ik, dat zelf programmeren, maar er zijn naast het programmeren, ook dingen waar ik meteen resultaat van wil zien. En dat doet frontpage wel.

  Ik heb het lang zonder f/p en d/w gedaan, maar ik heb geen tijd meer over om het zelf allemaal te doen , ivm werk, vriendin, school, prof.bf2.clan, eigen bedrijfje etc ..

  ————–

  NVU:

  Dit kende ik nog niet. Zou het kunnen uitchecken, alleen het jammere is dan, ==> ik heb een officiële licentie (heeft baas voor mij betaald) van F/P, vind het dan jammer om die niet te gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.