Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Weblog integreren in website?

Anoniem
davykager
8 antwoorden
 • Hallo,

  Ik zoek een manier om een website op te zetten met daarop (in een frame) een systeem, waardoor ik bestanden, voorzien van een beschrijving, kan plaatsen waar bezoekers op kunnen reageren. Het probleem is dat ik bij mijn host geen PHP, PERL, CGI, enz. kan gebruiken.

  En dus dacht ik dit via een weblog te doen die vanuit een frame wordt geladen. Dat is een goede oplossing, maar vaak bevatten weblogdiensten links naar hun beginpagina (zie www.web-log.nl). Een dienst die dit niet al te opdringerig doet is WordPress, maar die valt om grafische redenen af.

  Weet iemand hier een passende oplossing voor?

  Bedankt!
  Davy
 • Als je WordPress op een eigen server zet kan je het uiterlijk compleet aan je eigen wensen aanpassen. Nu weet ik niet of dat met de gehoste versie ook zo is, maar het lijkt me toch dat ze iig bepaalde vormen van aanpassen gewoon ondersteunen.

  Ik zou er iig even goed naar kijken als ik jou was… ;)

  - Bas
 • [quote:c32558ebf3="BasHamar"]Als je WordPress op een eigen server zet kan je het uiterlijk compleet aan je eigen wensen aanpassen. Nu weet ik niet of dat met de gehoste versie ook zo is, maar het lijkt me toch dat ze iig bepaalde vormen van aanpassen gewoon ondersteunen.

  Ik zou er iig even goed naar kijken als ik jou was… ;)

  - Bas[/quote:c32558ebf3]

  WordPress is PHP en kan dus niet op mijn eigen host staan.
  Ik wil liever niet van host wisselen, omdat deze gratis is. En ik heb tot nu toe nog geen gratis hosts met PHP-ondersteuning gezien.
 • Ik bedoelde eigenlijk meer dat - als de downloadversie thema's ondersteunt - de gehoste versie vast ook thema's ondersteunt en daarmee jouw grootste bezwaar (het uiterlijk) wellicht wegneemt.

  - Bas
 • [quote:cb55c57ec2="BasHamar"]Ik bedoelde eigenlijk meer dat - als de downloadversie thema's ondersteunt - de gehoste versie vast ook thema's ondersteunt en daarmee jouw grootste bezwaar (het uiterlijk) wellicht wegneemt.

  - Bas[/quote:cb55c57ec2]

  Er zijn zeker Themes, maar de lay-out van WordPress (ook het admingedeelte) is voor mij nogal onhandig in gebruik (o.a. door aanpassingssoftware).

  Vandaar dat ik nu opzoek ben naar een alternatief.
 • [quote:a6e2ec9c20="davykager"]Er zijn zeker Themes, maar de lay-out van WordPress (ook het admingedeelte) is voor mij nogal onhandig in gebruik (o.a. door aanpassingssoftware).

  Vandaar dat ik nu opzoek ben naar een alternatief.[/quote:a6e2ec9c20]Het zou erg handig zijn als je zou opsommen wat je wel zoekt en wat je zeker niet zoekt, of iig aangeeft wat er zo onhandig is aan Wordpress (en wat dus zeker niet moet zitten in de alternatieven die je zoekt).

  Maar los daarvan kun je demo's van blogsoftware zelf uitproberen op www.opencms.com . Zou dus eerst daar kijken…
 • Ik ga het totaal anders doen denk ik:
  Een hosting zoeken met PHP-ondersteuning, en daar Pivot op draaien.
 • Ik denk dat je Pivot bedoelt, in plaats van Pivot ;-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.