Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

.exe toevoegen op website

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo,

  ik moet voor een schoolproject een website maken (is voor mij geen probleem, HTML) maar er moet ook een animation bij. Nu heb ik iets leuks gevonden, maar het is een .EXE bestand. Ik wil eigenlijk dat ik gewoon op een hyperlink klik, en dat het filmpje zich dan (automatisch) gaat afspelen (het is een soort van filmpje met enkele opties die je kan aanklikken)

  de enigste manier hoe ik dit wist op te lossen, was gewoon hem dan te downloaden, maar hij moet OP de website te zien zijn. Ik gebruik gewoon HTML. Alvast bedankt :)

  EDIT: ik zie zojuist dat het 'filmpje' afgespeeld word in Macromedia Flash player. Dit zou betekenen dat het een flashfilmpje kan zijn, terwijl de extensie .EXE is.
 • Flash animaties kunnen inderdaad als executable aangemaakt worden. Er wordt dan een compacte player meegebakken.

  Executables direct uitvoerbaar maken zal je niet lukken. En dat is maar goed ook, anders zouden de malware schrijvers vrij spel hebben.
 • de enigste optie is dus dat de 'gebruiker' (mijn docent) het filmpje even van de website moet downloaden, en daarna gewoon vanuit de hd opstarten?
 • Voor die .exe wel ja. Of je moet de maker ervan zien te achterhalen, en hem er een gewone flash animatie van laten maken.
 • [quote:8bb01c3349="gerben"]Of je moet de maker ervan zien te achterhalen, en hem er een gewone flash animatie van laten maken.[/quote:8bb01c3349]

  daar is geen tijd voor, (je kent het, duurt natuurlijk 3 weken voordat je reactie hebt) heb het nu maar gewoon met een linkje gedaan. probleem opgelost

  –slotje–
 • [quote:b5bf54d3d1="Moist.Sun-Tzu"]
  –slotje–[/quote:b5bf54d3d1]

  Ehm.. alsof alle opgeloste topics op slot gaan? Don't think so…

  t.
 • oh, sorry

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.