Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Knoppen verdwijnen bij refresh

Anoniem
Sander1337
8 antwoorden
 • Hallo,

  Daar ben ik weer, een stuk verder met een stuk meer kennis van HTML ed.

  However, ik heb nog 1 probleem:

  Ik heb op mijn site knoppen staan die bestaan uit 3 figuren, per pagina varieert het aantal knoppen, anyway.

  de bovenste 5 knoppen doen het altijd, ik heb later nog aan sommmige pagina's 2 of 3 knoppen toegevoegd. probleem hiermee is dat als ik de pagina bekjik, met welke internetbrowser ook, de knoppen de text weergeven die staat in "Alt="x"" met een kruisje ervoor, alsof de knop niet geladen kan worden, echter, als je de muis op de knop houd werkt hij wel goed, en blijft hij werken, tot je naar een andere pagina gaat of refresht.

  Dit is mijn knop:[b:9427dcb8bd]
  <table style="float: left;" width=0 id="knoppen:screxst5" cellpadding=0 cellspacing=0 border=0><tr>
  <td title='vacatures'><a href="vacs.html" onmouseover='wbe("11o";);' onmouseout='wbe("11n";);' onmousedown='wbe("11c";);'><img src="wbimg/imgn11.gif" name=btn11 width=130 height=30 border=0 alt='vacatures'></a></td>
  </tr></table>
  <script type="text/javascript" language="JavaScript1.1">
  <!–
  btn11n=wbpr('n11.gif');btn11o=wbpr('o11.gif');btn11c=wbpr('c11.gif')
  //–>
  </script>[/b:9427dcb8bd]

  De knop is gemaakt met hulp van een kennis van me, die er een hoop van weet, maar die is nu op vakantie en kan ik niet bereiken, … anyway, ik snap ook wel hoe het in elkaar steekt, maar bij mijn probleem zie ik de bomen door het bos niet meer…

  De knoppen heten: IMG11c, IMG11n, IMG11o en zijn gemaakt middels een stukje software, maar hier kan het probleem niet in liggen, dit zijn immers simpele knoppen.

  Weet iemand hoe dit komt (met het refreshen etc)

  Sander.
 • url?
 • [quote:f5c8191a1c="teacher"]url?[/quote:f5c8191a1c]

  Voor een voorbeeld?

  Weet je toevallig een plek waar ik html + figuren kan uploaden, er is nog geen domein aangevraagd omdat de site nog niet af is.
 • zelfs bij wanadoo krijg je webspace ;)
 • [quote:cff6ac6bf8="teacher"]zelfs bij wanadoo krijg je webspace ;)[/quote:cff6ac6bf8]

  Ik heb zelf Versatel, maar zit nu bij een vriend, kan ik als ik thuis zit de Wanadoo webspace van die vriend van me nog benaderen? dan kan ik het daar wel op zetten…

  Anway, is er ook een andere mogelijkheid
 • Ik ben er nog steeds niet uit, en de versatel webspace kan ik de komende 3 weken niet op, want mijn vader is naar het buitenland, dus een wachtwoord heb niet.

  Heeft iemand ideeen van waar ik het kan laten zien? (gratis)

  Sander…
 • Ergens een gratis inbelaccount scoren?

  Bij Versatel kon je gratis accounts aanmaken, waardoor je een mailbox en webspace kreeg (5MB), weet niet of het nog zo is nu het Tele2 heet: www.tele2.nl/webwinkel/adsl/inbellen/
  (en anders ff verder zoeken.. Google weet alles.)
 • Dan je een kruisje krijgt met de alt tekst erachter, betekend dat het plaatje niet geladen kan worden. Weet je zeker dat 'wbimg/imgn11.gif' goed is.
  Als de muis erboven is werkt het wel (en de url daar is: o11.gif, zonder wbimg/), is de link naar het plaatje dan ook niet 'imgn11.gif'????

  grz Hendrik

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.