Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Probleem met de hosting

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo,

  Mijn site is af, alleen heb ik probleem met de hosting ervan, de host (e-dentify) heeft voor mij alles aangemaakt, inc 750MB webspace, probleem is dat als ik alle bestanden in de "www" map zet op deze server, en ik ga naar de testlink dan zie ik geen achtergrond, en in mozilla (alleen mozilla) niet de eerste figuur, dit terwijl de juiste figuren wel in de zelfde map staan als home.html.

  Weet iemand wat ik fout doe? of komt het slechts omdat ik nog geen dommeinnaam heb (over 3 dagen)…

  Sander Monster
 • Als de rest zichtbaar is, dan heeft dat nix met die domeinnaam te maken. Ik zie bijv. wel gewoon het plaatje van die meneer en die staat ook in de hoofdmap.

  Een goede tip is om bestandsnamen (inclusief de extensies, dus jpg etc.) altijd lowercase te maken (dus geen CAPS of Hoofdletters gebruiken), om geen rare tekens te gebruiken, (é, ë, etc.) en om geen spaties te gebruiken (verbindingsstreepjes is een alternatief). Dan voorkom je veel problemen. Verander dus de namen in je HTML-bestand en de namen van de afbeeldingen zelf, upload het opnieuw en kijk dan of het werkt.
 • Ik zie geen verschil tussen msie en firefox, ook geen missende afbeelding of achtergrond. Misschien een caching probleem?
 • [quote:73d28c18fd="boelieboelie"]Als de rest zichtbaar is, dan heeft dat nix met die domeinnaam te maken. Ik zie bijv. wel gewoon het plaatje van die meneer en die staat ook in de hoofdmap.

  Een goede tip is om bestandsnamen (inclusief de extensies, dus jpg etc.) altijd lowercase te maken (dus geen CAPS of Hoofdletters gebruiken), om geen rare tekens te gebruiken, (é, ë, etc.) en om geen spaties te gebruiken (verbindingsstreepjes is een alternatief). Dan voorkom je veel problemen. Verander dus de namen in je HTML-bestand en de namen van de afbeeldingen zelf, upload het opnieuw en kijk dan of het werkt.[/quote:73d28c18fd]

  Het probleem is al opgelost, de oplossing was het tegenovergestelde van wat jij zegt:

  het was achtergrondlinks1.jpg terwijl het moest zijn achtergrondlinks1.JPG (vriend vertelde me dit).

  Met het andere figuur dat bovenaan moest staan:

  logo4.gif ipv Logo4.gif

  Iig bedankt.
 • Nee, wat ik zei, was niet de oplossing, maar een aan te raden manier om conflicten te voorkomen.

  Je geeft nu [i:010051b593]juist[/i:010051b593] precies aan wat conflicten veroorzaakt: het mixen van lowercase en uppercase. [i:010051b593]Dus[/i:010051b593] zou het verstandig zijn om [i:010051b593]juist[/i:010051b593] alle bestandsnamen en extensies die je op de server hebt, lowercase te maken, en in je HTML ook alle verwijzingen naar die bestanden lowercase te maken.
 • off topic: is dit nu een discussie tussen ingewijden met onderlinge banden of een openbare discussie? of gaat er bij mij iets mis?
  ik vind geen link in het openingsbericht, en toch kan iedereen kennelijk ergens zien wat er mis is…. :o
 • Laatst aangepast door Sander1337 op 11 okt 2006 21:12, in totaal 1 keer bewerkt


  Er wás dus een link; alleen dit was een tijdelijke ivm het overzetten van de domeinnaam.


  Idd: alles lowercase, geen "rare" tekens, geen spaties.
 • thx :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.