Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Wil een website gaan bouwen

Anoniem
Prin0096
5 antwoorden
 • Ik heb hier absoluut geen ervaring mee, weet iemand goede handleidingen voor beginners?
  Mijn verwachting is dat de site vrij populair gaat worden en dus wil ik ook banners ed erop hebben zodat ik er nog wat mee kan verdienen ook.
 • er is teveel om op te noemen.
  als je googlet met de termen >website bouwen< krijg je ondermeer deze voor absolute beginners: http://www.mijnhomepage.nl/

  al spoedig kom je dan bij: http://www.handleidinghtml.nl/

  je kunt ook zelf googlen of in de bieb een boek als websitebouwen voor dummies ofzo halen..

  maar als je echt denkt een gouden idee te hebben om geld te verdienen: ga naar een prof of op zijn minst een gevorderde amateur, want geld verdienen met beginnersfouten is nog niemand gelukt….
 • Topic 'hoe bouw ik een site' komt vaak voorbij, en de verwijzingen naar weliswaar zeer uitgebreide, maar tegenwoordig niet meer aan te raden sites als W3schools en HandleidingHTML volgen als vanzelfsprekend… Deze sites brengen je helaas niet meer de kern over van het bouwen van een moderne site, maar wel veel irrelevante en achtrehaalde info er omheen. Gerelateerde topics:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=165836
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=163342
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=1030871#1030871

  Een handleiding die precies behandelt wat je tegenwoordig moet weten, is http://modernmarkup.nl . Geen onzin met gebruik van frames, layouttabellen, etc.

  Beter is het lezen van een zeer recent, goed boek, zoals uit 456 Berea Street's boekenlijst of HTML en CSS - de basis.

  Geld verdienen met een beginnerssite gaat inderdaad erg moelijk worden, tenzij je gebruik maakt van snellere methodes door bijvoorbeeld een site op te zetten met Wordpress (weblogsysteem/CMS) en er een zeer mooi template bij te zoeken. Maar dan nog gaat het uiteindelijk om de inhoud van je site. Juist als je het volstopt met banners, komt er niemand meer op je site en zullen ze al helemaal niet op je banners meer klikken. Vooral bewegende banners en popups wekken grote irritatie.

  Bouw niet een site om geld te verdienen; bouw een site omdat je wat te melden hebt. Alleen dan zou je ooit eventueel geld kunnen verdienen.
 • De laatste opmerking hiervoor is misschien nog wel de meest waardevolle van allemaal: bouw geen site om geld te verdienen maar omdat je wat te melden hebt. Klopt als een bus. Dat geld verdienen, komt dan vanzelf wel - als je idee echt zo goed is.

  En na deze preek :lol: een antwoord op je vraag. Als je werkelijk net zo onwetend ben als ik, klik dan op mijn sig. Daarmee kom je een heel eind.

  Succes,
  C.
 • Koop een boek van Easy Computing over HTML.
  Dit is veel makkelijker als naslagwerk dan dat je ergens mee bezig bent en je steeds van beeld moet wisselen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.