Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Hoe verwijder ik border om een knop?

Anoniem
InZane
8 antwoorden
 • IK heb het volgende in mijn JSP bestand:  <TR>

  <TD align="right" width="100%" height="5%">
  <BUTTON TYPE="reset"><IMG src="images/wissen.gif" border="0"> </BUTTON>
  <a href="javascript:submit_fr4021a();" class="linkstip"><IMG tabindex="15" border="0" src="images/butreserveer.gif"></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br>&nbsp;</TD></TR>


  Zoals je hier ziet Border="0", maar toch zie ik om de knop wissen.gif een blauwe lijn.

  Hoe haal ik de border weg, want border="0" werkt niet.
 • je button heeft wel een 0 border, maar je krijg waarschijnlijk een border vanwege je link.

  Ja kan ook input type="image" src="jouwknip" onclick="jouwactie()" doen.
 • Ik snap niet wat je precies bedoelt.
  Ik heb het probleem met de knop wissen en het plaatje wissen.gif.
  Wat moet er komen in onclick?
 • Los daarvan is in de meeste gevallen niet eens een 'wissen'-knop gewenst bij online formulieren, zie de vele links erover op usabilitygebied:
  www.google.nl/search?q=usability+formulieren+wissen (bijv. de artikelen Usarchy: 36 Checks & tips voor usability van formulieren of 2C: Usability tips).
 • [quote:7c80a2a135="boelieboelie"]Los daarvan is in de meeste gevallen niet eens een 'wissen'-knop gewenst bij online formulieren, zie de vele links erover op usabilitygebied:
  www.google.nl/search?q=usability+formulieren+wissen (bijv. de artikelen Usarchy: 36 Checks & tips voor usability van formulieren of 2C: Usability tips).[/quote:7c80a2a135]


  Dit zijn mooie artikelen om een werkstuk te schrijven, maar niet om gegevens te verwijderen.
  Ik wil weten hoe ik de invoer moet verwijderen.
 • Nou begrijp ik jou misschien verkeerd, maar wat ik in ieder geval bedoel: heb je die knop wel nodig? Vaak is dat niet zo, zie die artikelen. In dat geval hoef je niet eens na te denken over het knopje voor het verwijderen van gegevens; dat kun je dan gewoon weglaten.
 • [quote:5b5bf2a846="boelieboelie"]Nou begrijp ik jou misschien verkeerd, maar wat ik in ieder geval bedoel: heb je die knop wel nodig? Vaak is dat niet zo, zie die artikelen. In dat geval hoef je niet eens na te denken over het knopje voor het verwijderen van gegevens; dat kun je dan gewoon weglaten.[/quote:5b5bf2a846]

  Ik heb de knop wel nodig :D
 • die border komt waarschijnlijk door de link die op de button staat (zoals al eerder vermeld)..
  geef in css aan dat je geen underline wilt op je class: linkstip

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord