Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

foto website

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hallo iedereen

  Ik zit met de volgende vraag:

  Inmiddels ben ik al geruime tijd hobbymatig aan het fotograferen in vele landen en nu zit ik er over te denken om een website voor deze foto’s te maken. Dit wil ik voornamelijk doen zodat vrienden en familie deze kunnen zien. Echter leek het mij leuk om het ook iets professioneler te maken als een soort portfolio. :lol: :lol:

  Het lijkt mij dan ook leuk om er een goede zoekmachine in te zetten.
  Aangezien ik meerdere malen van mensen de vraag kreeg of ze een bepaalde foto konden kopen zat ik er aan te denken of ik er ook een winkelmandje aan toe zou kunnen voegen en zo ja hoe het dan met het betalen en de database enz moet. :roll:

  Ik begin me momenteel een beetje bekend te maken met het programma “dreamweaver 8.0”.

  Heeft iemand suggesties hoe ik dit kan doen en waar ik al met al moet starten? :-?

  Alvast bedankt
  sjouk
 • Dat red je sowieso niet met dreamweaver alleen. Denk dat je naar een commerce script moet kijken. Oscommerce is een vrij goed script. Hopelijk kun je daar ook je foto's in kwijt. Anders moet je daar ook nog een apart script voor zoeken. Te denken valt bijvoorbeeld aan Gallery. Eerst maar eens een webserver zoeken met voldoende ruimte, dataverkeer, en ondersteuning van php en mysql. En bij voorkeur ook met https, en betalingsvoorziening. Hoewel je dat ook weer zelf kunt regelen met bijvoorbeeld paypal. Maak je de borst maar vast nat. ;-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.