Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

www.noorwegeninfo.nl

Anoniem
Drewster
6 antwoorden
 • Hoi allemaal, ik heb een website gebouwd over het land Noorwegen. Langzaam voeg ik steeds meer info toe. Wat vinden jullie van het ontwerp. Ik zou graag opbouwende kritiek ontvangen…

  www.noorwegeninfo.nl
 • Beetje standaard maar niet onaardig.
  Alleen, de header is wat vreemd, er staat 'orwegen', en nu weet iedereen wel dat het om Noorwegen gaat, maar het lijkt me handig om dat er toch even goed boven te zetten, ipv half.
 • Ik vind de layout op zich wel mooi…
  Veel informatie op te vinden en ziet er toch wel overzichtelijk uit.

  Fout:
  - http://www.noorwegeninfo.nl/steden/kristiansand.htm
  css werkt niet goed op de steden pagina's
 • ziet er goed uit.. lekker rustig
  ik zou alleen in het bovenste achtergrond plaatje ipv OORWEGEN, NOORWEGEN zetten.
  ziet er een beetje vreemd uit
 • Ik zie bij een aantal pagina's dat de lay-out niet klopt. Ik weet niet zeker of dat hetzelfde probleem is als dat ke^in beschrijft, maar ik zie het in ieder geval op de pagina's 'Links' en 'Middernachtzon'

  Verder ziet het er mooi uit.

  edit: Tevens zie ik dat op de pagina's die de verkeerde lay-out gebruiken er onder het navigatie menu een zoek mogelijkheid is die ik op andere pagina's niet kan terugvinden.
 • Geen doctype, dus heel wat syntaxfoutjes! …en idd bij Links en Provincies is de gekleurde navigatiebox verdwenen.

  Lay-out oogt wel verzorgd, maar is niet echt in balans, veel kaders met verschillende breedtes, geen duidelijke hierarchie in onderwerpen. Advertenties en Externe/Interne Links door elkaar gehusseld tegenover weer lege plekken.
  Op zich vind ik het wel goed dat je een navigatie- en een (sub)navigatiebox hanteert (in een eigen kolom met een eigen kleur - ik zou zelf trouwens iets minder verzadigde nemen, maar goed - ), dat maakt het wel overzichtelijk om een specifiek onderwerp te zoeken. Maar het zijn wel doodlopende straatjes, kan niet lekker terugnavigeren, alleen via mijn browser.

  Mooie foto’s heb je verzameld, wel een beetje eenzijdig. Wonen er geen mensen in Noorwegen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.