Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Software om eenvoudig een professionele (foto)website maken?

Anoniem
boelieboelie
4 antwoorden
 • Beste forumleden,

  Ik ben al een tijdje op zoek naar goede software om een professioneel uitziende fotografie website te ontwerpen. Software waar ik eenvoudig (voor iemand met niet al te veel verstand van webdesign), maar toch een website als deze mee kan maken: www.joachimladefoged.com

  Ik heb weinig verstand van programma's als flash en dreamweaver. Dit gaat me net even iets te ver. Een hostingadres heb ik al en met Abobe Lightroom heb geprobeerd om iets online te krijgen (wat ook is gelukt): www.sjoerdlos.nl

  Maar met adobe lightroom kan ik steeds alleen maar 1 pagina (1 fotoalbum) en verder ook geen tekstpagina's maken. Ik weet ook dat dit alleen geschikt is voor het maken van fotopagina's, maar daarom kan ik er vrij weinig mee.

  Verder heb ik programma's gebruikt als watsnel.nl of andere simpele webdesignprogramma's, maar hiermee kreeg ik hele amateuristische resultaten.

  Heeft iemand misschien de gouden tip voor mij??

  Alvast dank voor reacties!

  Sjoerd
 • je zou NVU kunnen proberen (gratis) en samen met de uitleg op www.handleidinghtml.nl kom je vast wel tot een goed resultaat.
  Voor foto's kan je jalbum gebruiken. http://jalbum.net/
 • Inderdaad gewoon jalbum gebruiken, kun je echt heel mooie albums mee maken. Je kunt de layout aanpassen met tientallen skins.
  http://jalbum.net/skins/
 • Ik gebruik sinds kort Windows publisher. Dat lijkt handig. Heeft iemand hier ervaring mee?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.