Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

foto's uploaden op mijn website

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hay,

  Kan mijn website is klaar, maar ik maak op dit moment gebruikt van mijnalbum.nl om mijn foto's op de website te kunnen bezichtigen.
  Hoe moet ik mijn foto's opslaan in FTP surfer of NVO??
  Ik heb ze opgeslagen maar als ik ze upload, krijgt ik rode kruisje dus je kan ze niet zien op internet. Ik wil geen gebruikt maken van mijnalbum voor mijn showroom.
 • Het kan handig zijn om je post even te bekijken nadat je op bevestig hebt gedrukt. Daarnaast kan ik geen goede reden verzinnen waarom je je post in blau en dik gedrukt zou moeten plaatsen…. :roll:

  In ieder geval, het is misschien handig als je je code even post, of een link. Waarschijnlijk zijn de vewijzingen naar de plaatjes gewoon fout, verwijzingen naar je HD bij voorbeeld. Of je hebt je plaatjes naar een verkeerde folder geupload…het kan vanalles zijn en gokken leverd meestal maar marginale resultaten…
 • Beste Drewster

  Hmmm ….hahahah sorry hoor ik dacht ik maak hem leuk blauw meer aantrekkelijk en krijgt misschien sneller antwoord, maar heeft hem inderdaad niet gecontroleerd. Perdon señor!

  Maarrrrrrr…bedankt voor je snelle reactie.
  Je eerste gok, opgeslagen op HD dat is hetgeen waar ik mee zit.
  Ik krijgt geen foutmelding juist, als ik ze upload in mijn mappen.
  Alleen als je op mijn website gaat zie je in plaats van de foto, een vierkant met een kruisje en de naam van de foto.
  Kan ook misschien verkeerde folder zijn.
  Ik heb in standaard de map documents gekregen van mijn provider en en een standaard submap zijnde pictures, in heb in deze map een map gemaakt genaamd pinata. Hierin heb die foto gezet maarrrre zelf in mijn boek kom ik niet verder. Mijn oude website www.mijnpinata.nl gaat het wel goed, maar die site heb ik zelf niet gemaakt….pfffff…..
  WAT MOET IK ANDERS MET DIE CGI-BIN is dat een optie of praat ik nu stront hahahaha…..

  ps is niet blauw, zag je dat ??? 8)
 • Ja ja, niet blauw, heel goed…

  Wat ik bedoelde is dat je de verwijzing in de code misschien niet goed is. De code van een plaatje ziet er ongeveer zo uit:[code:1:8f87607292]<img src="plaats/van/het /plaatje.jpg" alt="beschrijving">[/code:1:8f87607292]Of als je XHTML gebruikt zo:[code:1:8f87607292]<img src="plaats/van/het/plaatje.jpg" alt="beschrijving" />[/code:1:8f87607292]
  Dat "plaats/van/het plaatje.jpg" verwijsd naar de locatie van het plaatje ten opzichte van de locatie van de pagina.
  Zeg je pagina staat op: [code:1:8f87607292]http://home.provider.nl/naam/index.html[/code:1:8f87607292] En het plaatje dat je in die pagina wilt staat op: [code:1:8f87607292]http://home.provider.nl/naam/pictures/pinata/plaatje.jpg[/code:1:8f87607292] Dan ziet je image element er zo uit: [code:1:8f87607292]<img src="pictures/pinata/plaatje.jpg" alt="beschrijving">[/code:1:8f87607292] Als je wilt kun je ook een absolute verwijzing gebruiken:[code:1:8f87607292]<img src="http://home.provider.nl/naam/pictures/pinata/plaatje.jpg" alt="beschrijving">[/code:1:8f87607292] Maar dat is meer typen en dat wil je natuurlijk niet. Nou ga ik ervan uit dat je een beetje met html om kan gaan, misschien een verkeerde aanname omdat je dan deze vraag waarschijnlijk niet had gesteld, en dit is een fout die wel vaker voorkomt als er frontpage wordt gebruikt… :roll:

  Maar anyway, ik kan je vraag wat makkelijker behandelen als je ook gewoon een linkje neerzet naar je pagina (ik ga heus niet zeggen dat ik hem er k*t uit vind zien…)

  [i:8f87607292]ps: en die GCI-BIN heb je niet nodig…[/i:8f87607292]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.