Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Hulp gezocht

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hallo.

  Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben een nieuweling op dit forum en weet verder niks van computers en/of webdesign af. Wel heb ik samen met een paar maten een website over hobby. Eentje die in jullie ogen misschien erg maf is. Maar dat doet er even niet toe. We hebben nu een erg makkelijke weblog via Wordpress.com. Simpel en makkelijk, daar ging het om. Maar ja, een mens gaat met zijn tijd mee. Daarom liggen er voor 2008 dan ook de plannen om met een Html-website te komen. Nou ben ik dus, zoals al gezegd, een leek in dit wereldje. Twee linker handen, daar houden we het maar even op. Wel heb ik het programma Microsoft Expression Web, het lijkt erg op Word en daardoor kan ik redelijk meekomen in dat programma. Maar een website daarin creëren is te hoog gegrepen voor mij. Daarom vroeg ik me af of er op dit forum misschien mensen waren die het voor mij wilden doen. Omdat ik niet al te vermogend ben, want ja, ik ben ook een simpele student, hoop ik dat er mensen zijn die het gratis willen doen. Wie weet zijn er mensen die dit als hun hobby hebben en het daarom wel voor niks willen doen. Zo ben ik dus verschillende fora langs gegaan met de vraag of mensen mij misschien verder zouden willen helpen. Ik zal proberen kort te beschrijven wat ik zoek. Ik zoek dus een website, weblog is misschien een betere naam, die niet al te moeilijk van opzet is. Op de homepage moeten tien berichten staan, als je een elfde post moet de eerste zeg maar naar een tweede pagina verdwijnen. En zo verder. De homepage moet het liefst twee balken hebben, ééntje waar de berichten in komen te staan en rechts van die balk een smallere waarin van alles kan staan. Denk daarbij aan een zoekknop of een klein tekstje. Verder moet de weblog een paar pagina’s hebben, geen berichten, zoals ‘links’ en ‘contact’ en aan de bovenkant, boven de net genoemde knoppen, ruimte voor een foto. Als belangrijkste kleur had ik graag de kleur groen gehad. Ik hoop dat dit voor jullie te begrijpen is. Tot slot moet alles te bewerken kunnen zijn in Microsoft Expression Web. Als er mensen zijn die mij voor niks hiermee verder willen helpen, zouden zij dan een mailtje willen sturen naar aukosikkenga[at]hotmail[punt]com ?! Alvast bedankt voor het lezen van dit lange bericht en hopelijk zijn er mensen die me verder kunnen/willen helpen.

  Verder nog een gezond kerstfeest en een vruchtbaar 2008 toegewenst.

  Groeten, Auko.
 • Welkom op het forum.

  Het is niet de bedoeling om verzoeken te deponeren om websites te maken.
  Je kunt het beter zelf leren. Dan vind je gehoor op dit forum. Er zijn ruim voldoende mensen die er erg veel van af weten. Dus met een gerichte vraag krijg je ook een gericht antwoord.

  Tip: koop of leen een paar goede boeken over HTML en CSS en lees dit door.
 • hoi en welkom het zou fijn zijn als je leestekens en alinea's zou maken en niet zomaar klakkeloos copy pasten je ziet dat dit niet fijn leest verder zijn we hier geen monsterbord dus deze vraag gaat echt op slot.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.