Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Onderwerp Website Kiezen...

Anoniem
Drewster
4 antwoorden
 • Hoi,

  Ik moet voor school een website maken, wat ik samen met nog iemand doe, maar nu weet ik geen onderwerp! :/

  Dus vroeg ik me af, misschien weten jullie er eentje? Ik wil eigenlijk niet zo eentje over 'hobby's' of 'sporten' oid, iets originelers eigenlijk :D

  Dus, als jullie nog iets weten… Kom maar op :P
 • wij moesten ook voor school een site maken. Ik had het onderwerp "regenwoud", kan je erg veel mee.
 • Een lekker "hot item" van het moment is natuurlijk opwarming van de aarde. Nu Al Gore een nobelprijs heeft gewonnen met The Inconvenient Truth (wat ik overigens belachelijk vind, maar dat terzijde) wordt er heel veel over geschreven en over gediscussieerd. Nu lijkt "Opwarming van de aarde" of "Broeikaseffect" mij een iets te breed onderwerp, maar je kan natuurlijk wel wat deelvragen bedenken en er daar een paar van behandelen. Of een stuk over de film zelf, analyseren wat de feiten zijn en wat er twijfelachtig is. Veel over geschreven, ook op internet met bijvoorbeeld ook in kranten en opiniebladen, veel documentaires op tv. Alleen zul je niet veel boeken vinden in de bibliotheek met recente informatie, vrees ik.

  - Bas
 • Hmm, is een mogelijkheid…

  Alleen is het niet zo dat het echt een compleet werkstuk wordt, het gaat voor het grootste deel over de website. Wat research doen is natuurlijk niet erg, maar toch :)

  Maar ik zal eens kijken wat ik er mee kan, en als iemand nog een ander onderwerp weet, graag :D (kan ik wat kiezen)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.