Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Iframe met verschillende sources

Anoniem
Sun-Tzu
2 antwoorden
 • Ik heb voor mijn website een iframe ingebouwd, omdat ik met php scripts e.d. werk, waardoor het makkelijker zou zijn te programmeren. Het enigste probleem waar ik nu steeds tegenaan loop is dat ik niet via de navigatieknoppen niet de bron van het iframe kan aanpassen.

  Het iframe heet 'mainframe', met de standaard codering:

  [code:1:dabc5b1d43]<iframe src="home.html" width="495" height="400"
  frameborder="0" scrolling="auto" name="mainframe">
  Helaas, uw browser ondersteunt deze website niet. Download maar een <a href="http://www.mozilla-europe.org/nl/products/firefox/">goede browser</a></iframe>[/code:1:dabc5b1d43]

  Het lukt mij dus niet om via de navigatieknoppen de 'home.html' aan te passen in 'toevoegen.html'. Kan iemand mij daarbij helpen?

  Alvast bedankt
 • [quote:64a0d36012="Sun-Tzu"]Het lukt mij dus niet om via de navigatieknoppen de 'home.html' aan te passen in 'toevoegen.html'. Kan iemand mij daarbij helpen?

  Alvast bedankt[/quote:64a0d36012]Je moet in de links verwijzen naar de frame waar die in geopend moet worden, met target als ik het goed heb… Dus iets als target="mainframe"

  [quote:64a0d36012="Sun-Tzu"][code:1:64a0d36012]Helaas, uw browser ondersteunt deze website niet. Download maar een <a href="http://www.mozilla-europe.org/nl/products/firefox/">goede browser</a>[/code:1:64a0d36012][/quote:64a0d36012]Eigenlijk moet daar natuurlijk iets in de richting staan van: "Helaas ik ben niet in staat om een goed werkende site te maken, brows elders om te zien hoe het wel moet…" :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.