Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Hulp bij template bouwen voor Joomla

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Laat ook maar, ik zal de volgende keer m'n vraag duidelijker stellen. Ik ben nu al aardig op weg zelf en als ik wat te vragen heb volgende keer zou ik preciezer zijn. Wel jammer dat jullie zo reageren, het was namelijk helemaal niet zo bedoeld. Ik was erg gefrustreerd omdat ik er maar niet uitkwam. Stel het niet op prijs dat jullie gelijk zo over mij oordelen maarja. Anderzijds hebben jullie wel gelijk maar dit kunnen jullie de volgende keer mij ook op een andere manier duidelijk maken vind ik.

  Groet,

  Jim
 • Anders gezegd staat er: fix mijn template ff plz, hoppa, hier heb je de code. Echter, op elk forum gelden regels om het voor iedereen leuk te houden. Op dit forum komt het erop neer dat je aangeeft wat er fout gaat, hoe het moeten zijn, wat je hebt geprobeerd, waar en hoe je naar een oplossing hebt gezocht en waarom dat niet lukte. Bij het plaatsen van code behoor je alleen relevante code te plaatsen. Volgens mij doe je geen van al die dingen.

  En wat is de opdracht van school eigenlijk, voordat iemand het huiswerk voor jou gaat opknappen?
 • Wat boelie zegt en ook; templates voor een CMS zijn meestal redelijk specifiek, je kunt daarom veel beter je vraag stellen op het Joomla forum, anders moet je maar mazzel hebben dat er hier iemand Joomla gebruikt.

  "Er is iets wat ik niet goed doe." is nog al vaag, dat zal je toch (ook op het Joomla forum) wat duidelijker moeten maken.
 • En dan nog: wat gaat er fout?

  Heb je een voorbeeld van hoe het er uit zou moeten zien?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.