Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Website online zetten

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb een vraagje, ik heb een site gebouwd met studio webdesign en dat is redelijk gelukt al zeg ik het zelf. Maar nu is het probleem dat ik hem niet online krijg. Ik heb een domeinnaam en een host (antagonist) en heb smart ftp gedownload maar weet nu echt niet meer hoe ik verder moet :oops: . Wie wil en kan mij helpen? Het is voor een goed doel want de site voor een camping in Tsjechië moet online.

  Alvast bedankt.

  Monique
 • Je hebt van je provider gegevens gekregen zoals hostnaam, gebruikersnaam en wachtwoord. Deze vul je in in SmartFTP. Welke mappen zie je vervolgens nadat je ingelogd bent?
 • waar moet ik dat kunnen zien? links, rechts of onder?
 • Dat ligt aan je indeling. Download even FileZilla, dan kan ik je wat makkelijker helpen. Je kunt even snel verbinden, of via de sitemanager de gegevens opslaan om 'm vaker te gebruiken.
  Na het inloggen zie je rechts de server en links je eigen bestanden.
 • In smartFTP staat helemaal bovenin een balk onder "file commands view enz…" In het eerste veld zet je het adres van je server, vaak is dit gewoon de naam van de site naam.nl oid, daarna komt je login naam dan je password en de poort, die hoef je waarschijnlijk niet te veranderen (21).

  Als dit werkt kan je een soort bookmark maken zodat je makkelijk weer terug kan komen bij deze server. Dit doen je onder "favorites" in de menu balk, dan "manage favorites". Als je dan op de rechter helft van het nieuw verschenen venster klikt kan je een nieuwe favorite aanmaken via het rechter muisknop menu of via het "new favorite" knopje in de menubalk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.