Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

image hover plus

Anoniem
boelieboelie
2 antwoorden
  • Ok wat ik dus wil hebben is een rijtje van 8 plaatjes, horizontaal. Als je dan op plaatje 1 hovert, de meest linkse dus, moet er een hover effect worden weergegeven van een sequence van de andere 7 plaatjes. Plaatjes 1-7 die elkaar in een evt in te stellen snelheid opvolgen.
    als je op plaatje 2 hovert, kan hetzelfde effect volgen, dus er wordt gevist uit een pool van acht plaatjes om hetzelfde effect te bereiken.

    ik hoop dat de uitleg wat sense maakt, de hover effecten die ik kon vinden, waren iig niet iets wat ik wil.
    als het geen sense maakt, de vriendelijke groeten uit Melbourne.
  • Ik snap niet helemaal wat je wilt, maar wat ik er wel uit begrijp is dat je iets wilt dat je niet gaat lukken met HTML en CSS (wel met flash maar daar vroeg je neit naar dus ik ga er van uit dat je een HTML oplossing zoekt). Het wil wel met JavaScript maar daarvoor zit je in het verkeerde deel-forum (je moet naar het Webprogrammeren & scripting forum) , daarnaast lijkt het een beetje alsof je een script request doet en dat is tegen de policy hier op het forum [quote:9a3c180c6b]3. requests
    Script- en programmeer-requests staan erg lui en worden gesloten. Het forum is om van te leren, niet om anderen je werk op te laten knappen. Probeer eerst zelf een probleem op te lossen en kom dan met een probleemstelling naar het forum. Daarnaast staan op hotscripts.com vele duizenden scripts in allerhande scripttalen. [/quote:9a3c180c6b]Dus een wat duidelijker omschrijving van wat je nu wilt, en iets meer eigen inzet zijn hier denk ik gewenst… :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.