Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Extern script aanroepen [PHP]

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik wil op mijn eigen server een formulier die als target een extern script heeft, maar ik wil wel weer de resultaten als een string of iets op mijn eigen site. Kan dit in PHP?
  Dus eigenlijk dat ik een extern script aanroep mét post-variabeles, en dat de volledige html die dat script teruggeeft als een string terugkomt.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat je niks snapt van deze post, maar ik heb op het moment geen betere manier om het te formuleren.
 • Dit kan op twee manieren.
   [*:77d46f8bfd]Je schrijft een functie in PHP die doet wat jij wil en vervolgens de gevraagde string retourneert. Ergens anders kun je dan deze code met bijv PHP weer naar het scherm sturen. [i:77d46f8bfd]Lees Practical PHP Programming, hoofdstuk User Functions, sectie Return Values.[/i:77d46f8bfd][*:77d46f8bfd]Een makkelijkere maar veel minder elegante methode is dat je PHP gelijk het resultaat naar het scherm laat sturen. Het is dan wel zaak dat je het op het juiste moment doet.[/list:o:77d46f8bfd]Overigens zie ik nu dat ik over het hoofd heb gezien dat je het hebt over een "extern script". Bedoel je hiermee een apart bestand of een script op een ander domein?
   - Bas
 • ander domein :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.