Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Kleuren "links" in FireFox 3 zijn gewijzigd...

Anoniem
yendis
1 antwoord
 • Beste mensen,

  Ik heb eerlijk gezegd "de ballen verstand" van het echte programmeerwerk en/of het maken van webpagina's waarbij dat voor jullie waarschijnlijk een hobby c.q. fluitje van een cent is.

  Toch denk/hoop ik dat ik bij jullie de oplossing kan vinden en het liefst zo "simpel mogelijk". In de onderstaande link:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=193630&highlight=firefox

  wordt er door jullie ook al over gesproken maar voor mij is dat allemaal abbacadabra.

  Omdat, t.o.v. Firefox 2, in Firefox 3 de kleur van de vetgedrukte links op internetpagina's nu irritant "rood" is, en vroeger standaard "blauw" is, is mijn vraag aan jullie: zijn jullie bekend met een instelling (al dan niet in Firefox 3) waar ik de "standaard" instellingen kan terugzetten en/of deze Firefox-kleuren kan uitschakelen? Ikzelf heb niets kunnen vinden. In die zin, volgens mij geeft Firefox 3 mij niet de (volledige?) mogelijkheden via: Extra/Opties/Inhoud/Kleuren.

  Ik zou eigenlijk het liefst de standaard kleuren van de internetpagina's willen terughebben zoals die door IE worden weergegeven en niet het "schreeuwend rood" van Firefox 3. Ik meende trouwens eerst dat het aan mijn videokaart lag, waar ik dus een hele tijd mee aan de gang ben gegaan, alvorens ik erachter kwam dat de internetpagina's via IE wél normaal werden weergegeven.

  Ik hoor graag van jullie.

  Bij voorbaat dank en groetjes,

  Rob. :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.