Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

studio wendesign pro 3

Anoniem
Drewster
3 antwoorden
 • Hallo ik ben jack en ben hier nieuw.
  En nu ik er toch ben wil ik ff iets vragen over het programma studio webdesign pro 3.
  Ik vind het een makkelijk programma waar je best wel veel mee kan doen. Jammer vind ik dat als je een foto album maakt met het programma je de thumbnails in een nieuw venster krijgt, als je hem online ziet. Ik weet niet of dat te veranderen is in het programma maar ik ik wil juist dat als je de thumbnail aanklikt de foto wordt ingezoomt vanuit de thumbnail. Heeft iemand hier een oplossing voor, ja en kom niet met css, html, script etc etc aan want daar heb ik de ballen verstand van.

  gr jack.
 • [quote:14201a26af="berkepeis"]…ja en kom niet met css, html, script etc etc aan want daar heb ik de ballen verstand van.

  gr jack.[/quote:14201a26af]Tja dan heb je nogal pech want tenzij deze optie in het programma ingebakken zit (en je heel veel geluk hebt, en er hier iemand verstand van het programma heeft) is er geen andere manier dan een beetje in de code van je pagina te duiken. Wat jij wilt kan via zoiets als "lightbox2", en ook al is het behoorlijk eenvoudig in je pagina te plakken, je hebt toch een beetje kennis van, op zijn minst, html nodig wil je het goed doen.
 • Ja inderdaad moet er iemand zijn die van dit programma verstand heeft. Is trouwens wel ondersteund in studio webdesign html maar ik vind het zo'n gedoe met html dat je je foto's een naam moet geven. Als je 3 foto's hebt oke maar een paar honderd ja…of heb ik het fout
  kijk naar mijn site en misschien dat ik dan verder geholpen kan worden. Ik plaats 1 foto om te hoe en wat.

  www.jackberkepeis.woelmuis.nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.