Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

koppelingen aanmaken

Anoniem
None
2 antwoorden
 • hallo,

  ik werk voor het eerst met dreamweaver en op school ben ik met een project bezig waarin ik een site in dreamweaver moet maken. het moet volgende week af zijn (dus als het kan zo snel mogelijk antwoord, anders kan ik niet verder). als ik bijv. home wil koppelen aan de index pagina, dan komen er rare lijnen door de layout. ik heb een print screen gemaakt, zodat je kan zien wat ik bedoel. hoe kan ik dit anders doen zodat dit niet gebeurd?
  alvast bedankt voor de reacties.

  hier is de print screen:

  [img:d382c3b2df]http://img519.imageshack.us/img519/244/sitejolijnfu2.jpg[/img:d382c3b2df]
 • Dat is moeilijk te zeggen met de info die je geeft. Het kan zijn dat doordat je van je home plaatje een link maakt er een "border" om je plaatje komt waardoor alles 1 of 2 pixels verplaatst wordt. Maar is een beetje gissen. Maak je gebruik van de WYSIWYG functie van dream weaver, dus via de "design" view?
  Als dat zo is kan ik je niet echt helpen want ik gebruik dreamweaver eigenlijk alleen als veredelt notepad.

  Aanvulling;Ik weet niet of dit de oplossing is aangezien het een beetje gissen is:
  Ik zat een beetje te klooien in de design view en als je op het plaatje waarvan je een link hebt gemaakt rechts klikt dan krijg je een muis menu, (ervan uit gaande dat je een engelse versie hebt) daarin ga je naar je naar "CSS styles" dan "New…". Dan krijg je een nieuw venstertje "New CSS rule". Als je dan bij "Define in:", "This page only" kiest, krijg je weer een nieuw venster; "CSS rule defenition…", dan klik op de "border" tab links. Aan de rechter kant krijg je nu een zooi opties bij de eerst, "style", in het bovenste "drop down", "none" kiest ("same for all moet wel aangevinkt zijn) moet de rant om het plaatje verdwijnen.

  Of dit de oplossing… is geen idee, het is een gok. Wat je kan doen is naar "code view" gaan en dan alles copieren en hier neerzetten…

  We horen het wel…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.