Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Layout maken in PSP, help!

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hoi,

  Jaren geleden maakte ik layouts in PSP, maar ze werden nooit zo mooi als die van anderen. Dat is al zeker 5 jaar terug. Nu zou ik weer heel graag beginnen met het maken van layouts. Zo'n soort layout zou ik graag willen maken, met zo'n tekstvak:

  [img:7f10a094a1]http://img353.imageshack.us/img353/6961/christinaftlove6xv.png[/img:7f10a094a1]

  Deze is niet door mij gemaakt! Weet iemand hoe je zo'n layout moet maken? Wat heb je er voor nodig? Volgens mij ook PSP 7 of zo. Iig een oudere versie. Kan iemand mij helpen hoe dit moet? Je ziet ook vaak brushes, leuke lettertypetjes e.d…
 • Hoewel het uiteindelijke doel een website is kun je dit soort vragen volgens mij beter op het grafische forum stellen omdat daar meer mensen zitten die verstand hebben van grafische programma's als PSP. (En waarschijnlijk ook voor de estetische kant)

  Wat ik er zelf over kan zeggen: Ik zou eerst bepalen welke informatie je allemaal op je website wilt laten zien en hoe. Vervolgens met potlood en papier een schets maken. Dan kies je een theme (kleurenthema en fonts) en vervolgens ga je pas in een grafisch programma beginnen. Dan krijg je een layout die in dienst staat van de content en niet andersom ;-)

  Hoe dat PSP gedeelte gaat kan ik je helaas niet vertellen. Mijn meest recente PSP versie was 7 en dat is alweer zeven jaar geleden of zo. Daar herinner ik me echt niks meer van.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.