Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Gridview met "Verwijder" button

Anoniem
iack
6 antwoorden
 • Hey allemaal,

  Op een van mijn webpagina's heb ik een gridview met een autogenerated "Delete" button. Nu is de hele site in het nederlands en vind ik dit een beetje lelijk staan. Dus vroeg ik mij af wat de mogelijkheid is om Delete te verandere in Verwijder. Of moet ik hiervoor een hele nieuwe button schrijven met dezelfde functie als de Delete button.

  Alvast bedankt!

  Grt,
  Ivar
 • over onduidelijke vragen gesproken… heb je de source ergens liggen? dan zoek je gewoon naar delete en verander je dat in verwijder (kijk wel of het tussen " " staat, dus niet dat je iets van [code:1:421c40874e]for a=1 to x{ delete a(x) }[/code:1:421c40874e] in verwijder verandert.
 • Het probleem is dat door "AutogenerateDeleteButton" true te zetten, er automatisch "Delete" buttons voor gezet worden, zonder dat ik daar iets aan kan veranderen….. zo ver ik weet dan ;) daarom dacht ik het hier eens te vragen.
 • Maar… welke taal? bron? functie? Zo wordt het anders flink raden geblazen hier.
 • een <asp:gridview> heb ik het over. Deze heeft een optie om AutoGeneratedDeleteButton='true' te zetten. Nu wil ik dus eigenlijk wel een delete button, maar met als tekst: Verwijder.

  Al iets duidelijker :)?
 • [quote:5949a50c1c="iack"]een <asp:gridview> heb ik het over. Deze heeft een optie om AutoGeneratedDeleteButton='true' te zetten. Nu wil ik dus eigenlijk wel een delete button, maar met als tekst: Verwijder.

  Al iets duidelijker :)?[/quote:5949a50c1c]Ja. En ja, dat kan. Zoek maar eens in de Smart tag van de gridview bij de optie "Edit Columns". Daar kun je van alles instellen met betrekking tot de kolommen, dus ook de teksten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.