Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

lay out maken

Anoniem
BasHamar
4 antwoorden
 • hallo,

  ik heb een vraag. Als je een site wilt maken…hoe moet je dan de lay-out van de site maken?ik heb kennis van html en css en ben ook van plan php en mysql te leren, maar hoe maak je nou de layout van een site? Een voor de hand liggende oplossing is gebruik te maken van tabellen dacht ik eerst, maar daar horen tabellen niet voor te worden gebruikt. Dus hoe maken jullie de lay out?want de lay out bestaat uit verschillende dingen zoals nav-bar enzo…ik zou ook graag voorbeelden van dergelijke scripttaal willen zien..

  b.v.d.
 • Tegenwoordig wordt dat gedaan met css of style sheets.
 • oke ik heb css geleerd…de basis…maar ik snap even niet hoe je dat kunt maken met css…de layout van een site..ik bedoel de layout moet bestaan uit nav-bar enzo en de rest wat een site allemaal heeft…
 • [quote:1769a8219a="jan-matthijs"]ik heb kennis van html en css en ben ook van plan php en mysql te leren, maar hoe maak je nou de layout van een site?[/quote:1769a8219a]
  Als je kennis hebt, bedoel je dan dat je de techniek snapt en kunt toepassen, of bedoel je dat je weet wat ermee bedoeld wordt?

  De blauwdruk van een website is html, dat is de basis. Je maakt er, bij wijze van spreken, muren mee, vloeren, een trap of een dak. Met de css verf je de muren, plaats je een mat bij de ingang of tegeltje in de wc.

  Volgens mij moet je je eerst gaan verdiepen in de materie. Bijvoorbeeld hier en daarna helpen we je graag verder als je concrete problemen hebt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.