Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Website review (dating site) - Grafische aspect

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben bezig met een nieuwe datingsite welke volledig gratis zal zijn (ook zonder reclame). Deze hoop ik op 1 november volledig actief te hebben. Nu laat ik af en toe mensen er al naar kijken om feedback te krijgen hoe het ervoor staat. De meeste feedback die ik eigenlijk krijg is dat de interface niet mooi/leuk/goed is. Ik ben niet echt een designer (ben meer van het functioneel maken) dus vandaar dat ik er niet heel veel mee kan. Ik ben dus eigenlijk opzoek naar feedback op mijn site en dan gaarne met tips/voorbeelden… om het te kunnen verbeteren.

  De website is DatePunt (www.datepunt.com of www.datepunt.nl).

  Alvast bedankt voor de moeite om de website te reviewen en ik hoop dat er wat bruikbaar commentaar uit voortkomt.
 • Ik zie er niks vreemds aan hoor. Ik vind het er wel mooi uit zien.
  (en ik ben echt geen noob op webdesign gebied :wink: )
 • Hoi Rumaro,

  Bedankt voor je reactie. Echter is de site die nu te zien is ondertussen dus al een nieuwe versie. De vraag zoals hij bijna een maand geleden werd gesteld is dus al niet meer geldig en uit de reacties die ik heb ontvangen van verschillende mensen is dus deze nieuwe versie ontstaan. Toch bedankt voor je reactie (en het compliment).
 • ziet er inderdaad goed uit!
  mag ik toch 1 punt van kritiek geven?!

  Je hebt de input velden nu een gradient van oranje en rood meegegeven maar ik zou daar meer een neutrale kleur van maken, dat leest ook wat makkelijker weg.
 • Hoi dropkick,

  Natuurlijk mag je kritiek geven (graag zelfs :D). Bedankt voor je opmerking, je bent de eerste die ik hoor met die opmerking. In het wit vind ik het niet echt mooi het hoort nu meer bij de site. Ik zet hem er even op het opmerkingen lijstje bij en ga eens even kijken wat ik ermee kan doen. Heb je zelf een suggestie qua kleur dan?
 • persoonlijk zou ik toch voor wit gaan maar dan met een rode rand bijv.
  wellicht het hokje met het pijltje wel deze kleur houden.

  het blijft toch vaak een kwestie van proberen.
  Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.