Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Wie kan/wil me helpen met dotnetnuke installatie

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik ben wat cms software aan het testen, en ik heb wp, joomla en drupal met succes draaien in submappen op me server, ik probeer al heel de dag dotnetnuke aan de praat te krijgen maar ik snap er geen ruk van.

  Kan het uberhaupt wel met wat ik heb. Ik heb een laptop met windows 7 en een server bij starthosting. Heb alle benodigde software maar ik begrijp het gewoon niet.

  Ik volg een 5 stappen installatie wizard op http://www.dotnetnuke.nl/aanmaken+da…rver+2005.aspx maar zit al vast bij stap 2 omdat ik de server al niet aan de praat krijg.

  Wie wilt me helpen.
 • Heb je een windows server bij starthosting? Waarschijnlijk niet, dan gaat het je sowieso niet lukken…
 • Voor DNN is inderdaad een Windows server nodig, en Starthosting levert die niet volgens mij.

  Offtopic: Ik moet zeggen dat de handleiding van DNN wel verbetert is. Een jaar of wat geleden heb ik ook naar DNN gekeken en toen was het echt zoiets van "nou eh, als je nu stap 2 hebt gedaan moet je eerst bij stap 4 kijken wat je situatie is, en dan stap 3 of stap 5 doen. Maar soms allebei."
 • Zijn er wel hosters die op een windows server draaien?
 • Ik had destijds Argeweb. Service was goed, maar omdat ik uiteindelijk niet doorging met DNN ben ik er niet mee doorgegaan. Windows hosting is vrijwel altijd duurder, en heeft voor mij geen toegevoegde waarde.

  Dus tenzij je echt DNN wil draaien of om een andere reden Windows hosting nodig hebt, zou ik op een standaard Redhat server oid blijven en een ander CMS gebruiken. Drupal (zelf geen ervaring mee) en MODx kunnen voor zover ik weet (mijn kennis van DNN is wat verouderd) hetzelfde maar dan zonder Windows server.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.