Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Bestaat zo'n CSS website?

Anoniem
boelieboelie
6 antwoorden
 • Ik ben al een poosje op zoek naar een website waar ik een gortdroog overzicht kan vinden van welke CSS properties door welke browsers ondersteunt worden. In feite gewoon een tabel met bovenin horizontaal de browsers en links verticaal de CSS properties. En dan 'Ja', 'Nee', of 'Deels' in de cellen

  Nu ben ik steeds per property aan het Googlen. Ik kom er altijd wel uit, maar zo'n overzicht zou veel handiger zijn. Ik heb wel eens zo'n soort site gevonden, maar dan werden de browsers enkel op naam geselecteerd en niet op type. Internet Explorer had dan b.v. maar 1 regel voor alle versies. Dat schiet niet op natuurlijk.
 • Het enige wat ik zo 1-2-3 weet is W3schools. Zie bijvoorbeeld hier. In principe alleen een overzicht per browser, maar er wordt dan wel een note bijgezet zoals je bij deze ziet:
  [quote:f7f0c82ea3]Note: Internet Explorer 8 (and higher) supports the content property if a !DOCTYPE is specified.[/quote:f7f0c82ea3]
  En het is niet overzichtelijk in een tabelletje, je moet vanuit de reference doorklikken naar de betreffende eigenschap.

  Verder is er nog wel dit overzicht op quirksmode wat me nog even te binnen schiet, maar dat vind ik zelf niet erg overzichtelijk eigenlijk.
 • Op W3schools kom ik inderdaad vaak uit. Maar dat overzicht van quirksmode kende ik niet. Inderdaad niet erg overzichtelijk, maar wel al een heel end in de goeie richting.
  Bedankt!
 • http://westciv.com/wiki/CSS_Compatibility_Guide
 • westciv is niet actueel meer (gebeurt ze wel vaker)..
  http://csscreator.com/properties
  (heb ook maar gegoogeld)

  edit: btw die signature doet mij wel ergens aan denken..
 • [quote:a890492e77="boelieboelie"]westciv is niet actueel meer (gebeurt ze wel vaker)..
  http://csscreator.com/properties
  (heb ook maar gegoogeld)[/quote:a890492e77]
  Ik zag dat die inderdaad op de site van quirksmode leek, maar dan met oudere data. Maar deze is geweldig, bedankt.
  Waarom lukt jou dat wel met Google en mij niet?
  Laat maar ik hoef het niet te weten :oops: :wink:


  [quote:a890492e77="boelieboelie"]edit: btw die signature doet mij wel ergens aan denken..[/quote:a890492e77]
  Het is me niet helemaal duidelijk waaraan dan, wellicht aan de signature van anderen? Dat is heel goed mogelijk. Het is een vrij bekende uitspraak dus ik zal vast de enige niet zijn met deze signature :-)
  (Ik mag die Descartes wel)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.