Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

HTML INLOGGEN

Anoniem
wesley-w
5 antwoorden
 • Hallo,
  Ik zoek een code waarmee ik bijvoorbeeld een code en een website aan elkaar kan koppellen. Dus dat er bijvoorbeeld 100 codes in zijn verwerkt met aan iedere code een andere website. Dus code 8451 is gekoppeld aan www.google.nl enz enz.

  WIE o WIE kan mij helpen??

  PS NIET VAN DIE ANTWOORDEN OVER VEILIGHEID ENZ..

  mvg wesley-w
 • Ik heb het nu 3x gelezen, maar ik snap nu nog steeds niet wat je nu bedoelt. Je onderwerp heet HTML INLOGGEN en je tekst gaat over een soort van verwijzingstabel met codes en websites? Ik kan er geen chocola van maken eigenlijk.
 • Haha ja de titel klopt inderdaad niet helemaal. Maar wat ik bedoel is dat een code/naam gekoppeld is aan een bepaalde andere site. Dus 001 is gekoppeld aan google.nl en 002 gekoppeld aan startpagina.nl
 • [code:1:8b3c8ea62d]
  <?php
  $001 = "http://www.google.nl";
  $002 = "http://www.startpagina.nl";
  ?>
  [/code:1:8b3c8ea62d]
 • Ah wesley-w is weer bezig met zijn onbegrijpelijke script requests. Ik snap echt niet dat de mensen op dit forum nog zo goed en aardig zijn om deze jongen te helpen? Iedere keer als hij iets wil weten over programmeren (lees: als hij wil dat iemand letterlijk zegt wat hij in moet tikken) is dat volledig zonder feedback, zonder eigen input, en zonder dan ook maar een enkele aanwijzing dat hij er zelf al over heeft nagedacht (laat staan dat hij al op Google heeft gezocht!). Ik vind dat een weinig constructief voor dit forum, om eerlijk te zijn, en neigen naar ongepast gedrag.

  In mijn optiek is dit een weerspiegeling van de jeugd van tegenwoordig die is opgegroeid met internet: nooit ergens moeite voor willen doen en er altijd van uit gaan dat er iemand voor je klaar staat die het even voor je oplost. Helaas, zo werkt het niet. Althans, niet in mijn tijd… Uiteraard geldt dit niet voor alle jeugd, maar je kent ze wel, die iPod mannetjes met een petje op. Tot zover mijn gegeneraliseer…

  Nou sorry voor mijn [i:d779eb13f2]ouwelullen[/i:d779eb13f2] (pardon) gezeur, en wellicht kan ik mijn klacht beter ergens anders kwijt. Maar alsjeblieft, laat eerst zelf even zien hoe ver je bent en wat het probleem is waar je tegenaan loopt, dan ben ik -net als alle andere actieve gebruikers op dit forum die zich inzetten om er hier iets leerzaams en levendigs van te maken- misschien ook nog wel bereid om je verder te helpen :?

  Succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.