Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Simpele maar krachtige webdesign software gezocht!

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik ben sinds kort opzoek naar een simpel, maar toch krachtig webdesign programma. Ik heb al heel wat gezocht en enkele trials geprobeerd, maar ik heb tot op heden niet gevonden wat ik zocht.

  Zo kwam ik bijvoorbeeld bij [b:b8eccaec8c]LMsoft Web Creator 5 Pro[/b:b8eccaec8c] waarvan de trial het niet doet. (Ik krijg een wit scherm, waarvan ik denk dat er iets van flashinhoud moet staan, dat dus niet laadt)
  Ook had ik [b:b8eccaec8c]Studio Web Design 5 pro[/b:b8eccaec8c] in gedachte, maar deze heeft helaas geen trial, dus valt meteen af voor mij.

  Waar ben ik precies naar opzoek?

  Een webdesign programma dat ongeveer te vergelijken valt met Microsoft Office Publisher: simpel, snel etc.
  Office Publisher heeft helaas wat beperkingen en daarom ben ik opzoek naar wat krachtigere programma's. Er moet sowieso een optie inzitten voor flash -menu voorgeprogrammeerde s. Ook wil ik graag bij de HTML -code kunnen om deze te kunnen bewerken. Heel fijn zou ook zijn als er een optie in zit waarmee ik bepaalde webpagina's kan beveiligen met account/wachtwoord. Veel mooie voorgeprogrammeerde templates is een must.
  [i:b8eccaec8c]Mijn budget: +/- ¤100,-[/i:b8eccaec8c]

  Ik moet zeggen dat [b:b8eccaec8c]LMsoft Web Creator 5 Pro[/b:b8eccaec8c] mij ten zeerste aanspreekt. Het is alleen jammer dat de trial het niet doet bij mij. Als iemand de trial ook even kan proberen, kan ik kijken of het probleem aan mij of aan het programma zelf ligt.


  Bij voorbaat dank voor uw tijd / reactie,
 • Hoi,

  Bij mij werkt ie op win7 64bit. Er zitten best veel opties in alleen ik zie niet zo snel wat je precies voor bestanden kan exporteren.

  Met Artisteer kun je denk ik minder gevarieerde templates maken maar wel exporteren naar verschillende cmsen. Misschien ook het overwegen waard.

  Dus voor platte sites is waarschijnlijk LMsoft beter en voor interactieve sites Artisteer.
 • [quote:637de44c65="glompie"]Hoi,

  Bij mij werkt ie op win7 64bit. Er zitten best veel opties in alleen ik zie niet zo snel wat je precies voor bestanden kan exporteren.

  Met Artisteer kun je denk ik minder gevarieerde templates maken maar wel exporteren naar verschillende cmsen. Misschien ook het overwegen waard.

  Dus voor platte sites is waarschijnlijk LMsoft beter en voor interactieve sites Artisteer.[/quote:637de44c65]
  Hallo,

  Bedankt voor uw reactie. Ik zal LMsofts programma dan ook wel op een andere computer programma; dan ligt het dus aan mijn PC.

  Ik heb de trial van Artisteer gedownload en heb 'm kort gebruikt. Een pluspunt zijn de flash menu's. Wel jammer dat het eruitziet als een exacte kopie van de Office 2007 suite.
  Ik vind het er nogal gebruiksonvriendelijk uitzien. Wanneer ik tekst probeer te bewerken, krijg ik de standaard IE error: "Dit programma kan de webpagina niet weergeven". Heel vreemd is dit. Ik zal het nog wel nader onderzoeken.

  Verder iemand nog andere software, die mij mogelijk van pas komen?

  Bij voorbaat dank,
 • Persoonlijk gebruik ik Magix Web Designer 6 en ben hier heel tevreden over.
 • [quote:dec840aa41="playermijp"]Persoonlijk gebruik ik Magix Web Designer 6 en ben hier heel tevreden over.[/quote:dec840aa41]
  Ja, gebruik ik ook al een paar dagen als trial. Oogt voor mij gebruiksonvriendelijk. Het duurde mij een lange tijd voordat ik eindelijk de optie had gevonden om een extra pagina toe te voegen. Ook is het mij niet gelukt om de sub-menu's een ander uiterlijk te geven, zonder de hele pagina template aan te passen.
  Een groot minpunt voor mij: (tot nu toe) geen optie gevonden waarmee ik direct de HTML code van de website kan inzien / bewerken.
 • Ja dat is wel waar. Je kan wel individuele html codes toevoegen als u rechtsklikt / webeigenschappen en dan HTML-plaatshouder kiest. Maar zoals u zegt kunt u niet de HTML code van een volledige pagina bewerken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.