ziso.nl

Het gaat me meer om de layout en de navigatie. Niet zo zeer om de inhoud, maar wat erop staat moet goed zijn natuurlijk. Het is een portal naar online spellen, die gemaakt worden in PHP. We zijn nog druk met de spellen dus die staan er nog nie"> ziso.nl

Het gaat me meer om de layout en de navigatie. Niet zo zeer om de inhoud, maar wat erop staat moet goed zijn natuurlijk. Het is een portal naar online spellen, die gemaakt worden in PHP. We zijn nog druk met de spellen dus die staan er nog nie">

Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Een van de velen sitechecks?

Anoniem
None
12 antwoorden
 • ziso.nl

  Het gaat me meer om de layout en de navigatie.
  Niet zo zeer om de inhoud, maar wat erop staat moet goed zijn natuurlijk.
  Het is een portal naar online spellen, die gemaakt worden in PHP. We zijn nog druk met de spellen dus die staan er nog niet op.
  Nu eerst de layout.

  ——————
  Ik haat smurfen…

 • Mij viel meteen het mooie beelmerk op, enkel dat bewegen van enkele pixels is niet nodig. maak hem statisch, scheelt weer wat voor de inbellers.. Daarnaast bagger dat met 800x600 zo'n 100 pixels te veel breedte in je mainframe zit. Los het bijvoorbeeld op door de te grote knoppen wat minder breed te maken en het logo wat naar links te verplaatsen.

  ——————
  "Liebe ist, daß Du mir das Messer bist, mit dem ich in mir wühle"

  BOEIEN.nl
  Deventer Stadsmosterd.nl

 • quote:
  Originally posted by Biesterbos:
  Mij viel meteen het mooie beelmerk op, enkel dat bewegen van enkele pixels is niet nodig. maak hem statisch, scheelt weer wat voor de inbellers.. Daarnaast bagger dat met 800x600 zo'n 100 pixels te veel breedte in je mainframe zit. Los het bijvoorbeeld op door de te grote knoppen wat minder breed te maken en het logo wat naar links te verplaatsen.


  Hmm ja. Ik heb ook es op 800x600 gekeken, maar dat is inderdaad beroerd, misschien kan ik de tabellen nog een tikkeltje kleiner maken. Als dat niet werkt kan ik de knoppen ook nog iets kleiner maken idd.
  Ik zag net een grafiek en 40% van de internetters gebruikt nog 800x600, toch wel iets om rekening mee te houden.
  Verder dat verschuiven van die pixels bovenin, dat is een vrij klein JavaScriptje, en hij gebruikt twee keer dezelfde figuur, ik vraag me af of dit x-tra laad tijd kost.

  Bedankt voor je reactie!

  ——————
  Ik haat smurfen…

 • Deze layout doet mij totaal niet denken aan spellen, de mouseovers vind ik niet mooi en de kleuren die je gebruikt zijn ook niet echt geweldig.

  Ik zou hem wat meer spelletjes-achtig maken.

 • Neu, meer een neutrale layout.
  Maar het worden geen spelletjes die er op komen, maar spellen die je massaal tegelijk kunt doen over internet. En het is niet 1 soort spel, maar meerdere.
  3D, RPG enz.
  Lijkt me moeilijk om hier een layout voor te maken. Vandaar deze neutrale layout.

  ——————
  Ik haat smurfen…

 • Ik vind de layout mooi, maar ben het ermee eens dat je geen idee hebt op wat voor'n pagina je komt. Dat is toch een van de belangrijkste aspecten van de vormgeving. Ik zou toch op zijn minst wel een plaatje uit een spel gebruiken..
 • quote:
  Originally posted by Jurriaan R:
  Ik vind de layout mooi, maar ben het ermee eens dat je geen idee hebt op wat voor'n pagina je komt. Dat is toch een van de belangrijkste aspecten van de vormgeving. Ik zou toch op zijn minst wel een plaatje uit een spel gebruiken..

  Oh er komt zeker een aantal figuren uit spellen, en op de start pagina komen ook omschrijvingen, maar ik ben hard bezig met een spel en ziso.net is hard bezig met een spel.
  Daar moet ik op wachten voor ik plaatjes kan plaatsen.

  Bedankt voor je reactie.

  ——————
  Ik haat smurfen…

 • Strak!

  Niet mijn kleur, maar haarscherp.

 • Best mooie site. Ik vind alleen die knoppen nogal erg zwart, das minder vind ik. En ik vind het hoofdframe nogal breed. Komt een beetje erg ver naar rechts vind ik, als je begrijpt wat ik bedoel.

  ——————
  Frans van der Veeken AKA Captain SurfDude FDV
  ——————
  surfdude@chello.nl | ICQ# 39952698 | ICQ me | Add me | MSN: fdvdv@hotmail.com
  ——————
  "Nee Beau, ik ga niet. Ik blijf."

 • Ik weet niet meer of er hier een opmerking was geplaatst over de knoppen, maar ik heb ze veranderd.

  ——————
  Ik haat smurfen…

 • Sorry hoor, maar je site is nauwelijks tot niet veranderd sinds je vorige site check.

  Maar gooi er wat meer kleur in! (Beetje rood of iets dergelijks) Zet ook wat van je hoofdfiguren uit je spellen in de lay-out, dat maakt het misschien wat aantrekelijker.
  Persoonlijk zou ik de groen-gele kleur niet gekozen hebben, maar als je het een beetje mooi gaat brengen maakt dat alles goed.

  Suuk6 :wink:

 • quote:
  Originally posted by Dilbert:
  Sorry hoor, maar je site is nauwelijks tot niet veranderd sinds je vorige site check.


  Eh, dit is nogsteeds de eerste site check…
  Maar er komen zeer binnen kort screenshots op te staan.

  ——————
  Ik haat smurfen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.